Vanhat mestarit eivät pettäneet Kultarannassa

M70 Kultaranta

M70 Tourin kilpailukausi käynnistyi Naantalin Kultaranta Golfissa loistavassa kevätsäässä 103 pelaajan voimin.

Vanhat mestarit eivät antaneet tuumaakaan periksi, kun 16.5.2024 loistavassa säässä taisteltiin SCR-sarjan voitosta. Kymen Golfin Veijo Suomela oli lyömätön tuloksella +1 eli 73 (36+37). Jaetulle toiselle sijalle kiilasi kaksi lyöntiä heikommalla tuloksella Ari Vauhkonen Pickala Golfista, 75 (37+38) lyöntiä ja Seppo Pakola Nevas Golfista, 75 (35+40).

Neljännen sijan jakoivat Reima Granberg ja Matti Nummenpää Aura Golfista sekä Alpo Mäntykorpi Lakaside Golf Vammalasta sekä Alpo Pakarinen Kartanogolfista. Heidän lyöntimääränsä oli 78 lyöntiä.

HCP-sarjan voitto jaettiin Veijo Suomelan ja Alastaro Golfin Pekka Röppäsen kesken , joiden netto oli -5 (67 lyöntiä). Risto Saari Aulanko Golfista pelasi kolmanneksi tuloksella netto 68 ja Markku Toivanen Tahkon Golfseurasta neljänneksi nettolyönneillä 69.

Viidennellä sijalla nettotuloksella 70 olivat Seppo Pakola, Klaus Löfberg Wiurila G&CC:lta ja Rauno Hietamäki Uudenkaupungin Golfklubilta.

Kaikki tulokset löytyvät SGS:n GolfBox -kilpailukalenterista.