Kilpailuihin ilmoittautuminen

Kaikki seuraavat SGS:n vastuulla olevat kilpailut tullaan järjestämään GolfBoxia hyödyntäen:

- Finnish Senior Tour N50, N65 ja M50 (FST)
- M50 Haastajatour
- M60/M65/M70/M75/M80 Tourit
- N60/N70 Tour
- Aluetour ja Pohjoisen SCR-mestaruus
- Kaikki SM-kilpailut

SGS varaa oikeuden käyttää kisoissa ja tapahtumissa ottamiaan kuvia ja videoita markkinointi- ja yhteistyökanavillaan.

Valitse GolfBox-kilpailukalenterista kilpailu, johon haluat ilmoittautua. Ilmoittautumispainike ilmestyy "Ilmoittautuminen"-kohtaan kun ilmoittautuminen alkaa. Ilmoittautumisruudussa näkyy ilmoittautumisaika. Kun olet ilmoittautunut kisaan, niin tarkista, että nimesi löytyy "pelaajat"-listalta

HUOM! Pelaajakategoriasi (koskee FST-pelaajia) ei näy heti ilmoittautumisen jälkeen. Kategoriapäivitys on manuaalinen toimenpide, joka tehdään aamuin ja illoin. Ilman kategoriaa mukaan ilmoittautuneiden pelaajien lähtölistan tekohetkellä voimassa oleva tasoitus ratkaisee osallistumisoikeuden. Mikäli samalla tasoituksella on monta pelaajaa ja kaikki eivät mahdu mukaan, aikaisemmin ilmoittautunut on etusijalla.

Lähtökohtaisesti jälki-ilmoittautuneita ei oteta Toureille mukaan. Peruuttaneiden tilalle otetaan pelaajat varalistalta. Mikäli varalistalla ei ole pelaajia, niin voidaan vajaat (kahden ryhmät) peliryhmät täyttää myös jälki-ilmoittautuneilla.

Mikäli ilmoittautumisen kanssa ongelmia, niin konsultoi ensisijaisesti oman seurasi caddiemasterin kanssa

Reikäpeli SM-kilpailuihin valinta tapahtuu ko. vuoden Order of Meritin mukaisesti.

Lyöntipeli SM-kilpailuihin valinnat tehdään tasoitusjärjestyksessä.

= = =

Alla olevasta linkistä pääset ilmoittautumisohjeeseen. Ohjeen kohtaan 5b. on tullut salasanan osalta muutos. Oletussalasanana käytetty syntymäaika (ppkkvv) on poistettu.

Tässä ohje niille, joilla on Golfboxiin ilmoitettu sähköpostiosoite voimassa (muille ohje lopussa):

1) Kun ilmoittaudutte Golfboxin kilpailukalenterin kautta, niin sinne tulee ensin seuratunnus (pysynyt entisenä) ja sitten tämä kadonnut salasana. Sen alapuolella on vaihtolinkki unohdin salasanani, painakaa sitä. Sitten ohjelma kysyy sähköpostiosoitetta jonne se lähettää linkin salasanan vaihtoon. Painakaa sitä ja syöttäkää kahteen kertaan uusi salasana (ei erikoismerkkejä) ja painakaa vihreää. Tämän jälkeen voitte uudella salasanalla ilmoittautua kilpailuun.

Ohessa linkki jossa voit luoda uuden salasanan.
https://golfbox.golf/#/

2) Niille joilla sähköposti on muuttunut tai seuranvaihdon kautta ongelmaa tunnusten kanssa, ottakaa yhteyttä Golfliittoon Aarni Nordqvist tai Mika Wikström ja ilmoittakaa sinne muuttunut sähköpostiosoite. Kun se on korjattu toimikaa kuten yllä esitetty. Em. henkilöiden sähköposti on etunimi.sukunimi@golf.fi (ilman ääkkösten pisteitä).

Sähköpostiosoitteiden ja puhelinnumeroiden muutoksen pitäisi mennä seurajärjestelmästä GolfBoxiin seuraavan yön aikana. Jos olette muuttaneet sähköpostiosoitetta kotiseuraan ennen viime loppukesää, niin tämä tieto ei ole välittynyt GolfBoxiin. Kiertotieksi löytyy myös se, että muutatte kotiseuraanne sähköpostiosoitetta (joksikin muuksi) ja sitten tallennus ja heti perään korjaus oikeaksi sähköpostiosoitteeksi, jolloin GolfBoxin pitäisi nähdä tuo muutos ja päivittää tieto kilpailumoduulin tietoihin. (5.6.2024 AKä)

 

Ilmoittautumisohje klikkaa tätä

Sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron muutos GolfBoxissa