Kilpailuihin ilmoittautuminen 2021

Kaudella 2021 kaikki SGS:n vastuulla olevat kilpailut on viety Golfboxiin, eli:
- Finnish Senior Tour (FST)
- M50 Haastajatour ja M60 Tour
- M65/70/75 Tourit
- N60 ja N70 Tour
- Aluetour ja Pohjois-Suomi Tour
- Kaikki SM-kilpailut

Valitse Golfbox-kilpailukalenterista kilpailu, johon haluat ilmoittautua. Ilmoittautumispainike ilmestyy "Ilmoittautuminen"-kohtaan kun ilmoittautuminen alkaa. Ilmoittautumisruudussa näkyy ilmoittautumisaika.
Kun olet ilmoittautunut kisaan, niin tarkista, että nimesi löytyy "pelaajat"-listalta

HUOM! Pelaajakategoriasi (koskee FST-pelaajia) ei näy heti ilmoittautumisen jälkeen, kategoripäivitys on manuaalinen toimenpide, joka tehdään aamuin ja illoin.

Kategoriapelaajat, mikäli olette muuttaneet kotiseuraa viime vuodesta, niin ilmoittakaa siitä Kyösti Puustiselle koska kategoriat on rakennettu viimevuotisten pelaajatunnusten pohjalta.

Ilman kategoriaa mukaan päässeiden pelaajien ilmoittautumishetken tasoitus huomioidaan pelaajia valittaessa. Mikäli pelaaja haluaa korjata mahdolliset tasoitusmuutokset, niin tulee häne poistaa vanha ilmoittautuminen ja tehdä uusi uudella tasoituksella

Pelaajat, joilla ei ole kategoriaa otetaan mukaan tasoitusjärjestyksessä. Mikäli samalla tasoituksella on monta pelaajaa ja kaikki eivät mahdu mukaan, niin ilmoittautumisajankohta ratkaisee. Aikaisemmin ilmoittautunut on etusijalla

Lähtökohtaisesti jälki-ilmoittautuneita ei oteta mukaan. Peruuttaneiden tilalle otetaan pelaajat varalistalta. Mikäli varalistalla ei ole pelaajia, niin voidaan vajaat (kahden ryhmät) peliryhmät täyttää myöa jälki-ilmoittautuneilla.

Edellä oleva paksunnettu teksti koskee siis Finnish Senior Touria

Mikäli ilmoittautumisen kanssa ongelmia, niin konsultoi ensisijaisesti oman seurasi caddiemasterin kanssa

Reikäpeli SM-kilpailuihin valinta tapahtuu vuoden 2021 Order of Meritin mukaisesti.

Lyöntipeli SM-kilpailuihin valinnat tehdään tasoitusjärjestyksessä.

Alla olevasta linkistä pääset ilmoittautumisohjeeseen

Ilmoittautumisohje 2021 klikkaa tätä

Sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron muutos Golfboxissa