Pelioikeuskentät 2022

KAKSI UUTTA KENTTÄÄ JA REILUSTI LISÄÄ PELIOIKEUKSIA

SGS:n pelioikeuskartta laajenee tänä kautena jälleen uusille paikkakunnille kun Kokkolan Golf ja Raahentienoon Golf liittyvät pelioikeuskenttien joukkoon neljällä pelioikeudella kumpikin. Pelioikeuksia on hankittu lisää myös aikaisemmilta kentiltä yhteensä 32 kappaletta ja niitä on nyt jäsenten käytössä yhtensä 194 kappaletta 41 seuran yhteensä 44 kentällä.  
 

Suomen Golfsenioreilla (SGS) on 194 pelioikeutta 41 seuran yhteensä 44 kentällä, joita SGS:n jäsenet saavat käyttää alla olevin ehdoin ja käyttöohjein:

HUOM! SGS:n pelioikeuksien käyttäjällä tulee, seurajäsenyyden lisäksi, olla oma nimetty pelioikeus jollakulla Golfliiton alaisella kentällä Suomessa. Pelioikeudeksi katsotaan omassa käytössä oleva aktiivinen osake, nimetty kausi-/vuokra pelioikeus tai henkilökohtainen 10-kortti.

Jokainen pelioikeus oikeuttaa yhteen 18-reiän pelikierrokseen/pvä. Toimistomaksu on kaikilla kentillä 20 eur/pelikierros.

1) Saat jäsenkorttisi Seniorigolfrari-lehden yhteydessä maalis-huhtikuussa 2022. Irrota jäsenkortti alustastaan ja kirjoita siihen nimesi, jäsennumerosi, kotiseurasi ja pelioikeuskenttäsi. Jäsennumerosi löydät Seniorigolfari-lehden lähetyksen osoitekentästä ja myös jäsenmaksulaskusta asiakasnumeron kohdalta.

2) Varaa pelioikeus kunkin kentän ennakkovarausajan puitteissa. Soita kentän toimistoon ja kysy onko SGS-pelioikeus vapaana haluamanasi ajankohtana ja varaa samalla lähtöaika.

3) Pääsäännön mukaan voit käydä jokaisella SGS:n pelioikeuskentällä kerran kauden aikana ennakkovarausaikojen puitteissa (kts. seur. kohta).

4) Uudelleen voit käydä jo pelaamallasi kentällä, jos varaat ajan pelipäivänä tai sitä edeltävänä päivänä klo 16.00 jälkeen ja pelioikeus on silloin vapaana.  Huomioi mahdolliset lisärajoitukset.

5) Saat SGS-pelioikeuden käyttöösi näyttämällä SGS-jäsenkorttisi sekä voimassa olevan eBirdie jäsen- ja tasoituskortin.

6) Pelaamisesta peritään 20 euron toimistomaksu. Maksettuasi toimistomaksun Caddie Master merkitsee jäsenkortin kääntöpuolelle kentän ensimmäisen käytön ao. ruutuun.

7) Oman seurasi kentällä et voi käyttää SGS-pelioikeutta (poislukien ViGS).
 

Pelioikeuksien käytöstä ja säännöistä vastaa:
Ari Mustonen
Puh. 0400 159 114
ahe.mustonen(at)gmail.com