Ajankohtaista

25.07.2024

Suomen naiset nousivat lopulta viidensiksi Hollannin Nunspeetissa pelatuissa kisoissa. Master Team (65+) Championshipeissa joukkueemme sijoittui sijalle 9.

24.07.2024

Pia Koivuranta ylsi selkeään voittoon entisellä kotikentällään Aura Golfissa. Entisen LET-ammattilaisen varmuus siivitti ykköstilalle.

22.07.2024

Yyteri Golfin Jussi Karttunen ja alkukauden pettymyksistä toipunut Messilän Pertti Sallila kävivät huiman kamppailun Botnia Golfin osakilpailun voitosta.

22.07.2024

Avoimet suomenmestaruusmitalit ratkaistiin Aura Golfin upealla kentällä sunnuntaina samalla kun The Tall Ships Races -alukset jatkoivat matkaa Aurajoesta, Ruissalon ohi Airistolle ja Turun saariston halki kohti Maarianhaminaa.

19.07.2024

Lämmin pelikeli suosi jälleen 18.7.2024 Uudenmaan aluetourin viimeistä osakilpailua. Päivä alkoi pilvisenä, mutta aurinko tuli pian esiin lämmittäen kisailijoita sopivasti. Pieni sadekuurokin piristi iltapäivällä hetken pelaajien pelejä.

17.07.2024

Kari Liikanen oli palautunut erinomaisesti rankasta EM-kisamatkasta Puolaan ja löi palloa kultamitallin arvoisesti Salo Golfissa järjestetyssä M75 lyöntipelin SM-kilpailussa.

14.07.2024

Tänä vuonna M60 SM-kilpailut pidettiin Kymen Golfissa Kotkassa sen 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

12.07.2024

Loistavassa kunnossa oleva Nordcenter Fream piti pintansa kun M50 seniori miehet taistelivat SM-mitaleista 5.-7.7.2024 todella haastavissa olosuhteissa.

12.07.2024

Yyteri Golf Links oli kovat testi M70-sarjan pelaajille. Suomen mestaruus ratkottiin väylien kapeuden johdosta poikkeuksellisen vaativalla kentällä. Tämä näkyi myös tuloksissa, sillä kahden päivän kilpailussa alle oman tasoituksensa pelasi vain kuusi pelaajaa.

11.07.2024

Kahden päivän Kesäpäivätapahtuma Kytäjä Golfissa 9. ja 10.7.2024 kokosi yhteen 222 seniorigolfaria 44 seurasta ympäri Suomea Rovaniemeltä eteläiseempään Suomeen.

09.07.2024

Tammer-Golfin klassikkokentällä pelattiin 8.7.2024 M80 SM -kilpailu, jossa oli 76 osallistujaa. Kilpailun voitti Tammer-Golfin Kauko Tikka 82 lyönnillä. Toiseksi löi Antero Ullakko (86 lyöntiä) Suur-Helsingin Golfista ja kolmanneksi MTG:n Pauli Ovaskainen (87 lyöntiä).