SGS Pelioikeudet 2023

Suomen Golfsenioreilla (SGS) on 41 seuran kentällä 174 pelioikeutta, joita SGS:n jäsenet saavat käyttää alla olevin ehdoin ja käyttöohjein:

HUOM! SGS:n pelioikeuksien käyttäjällä tulee, seurajäsenyyden lisäksi, olla oma nimetty pelioikeus jollakulla Golfliiton alaisella kentällä Suomessa. Pelioikeudeksi katsotaan omassa käytössä oleva aktiivinen osake, nimetty kausi-/vuokra pelioikeus tai henkilökohtainen 10-kortti.

Jokainen pelioikeus oikeuttaa yhteen 18-reiän pelikierrokseen/pvä. Toimistomaksu on kaikilla kentillä 20 eur/pelikierros.

1) Sait jäsenkorttisi Seniorigolfrari-lehden yhteydessä maalis-huhtikuussa 2023 tai digitaalisen jäsenkortin jäsenmaksun maksettuasi kirjautumalla SGS-Booking varausjärjestelmään. Jos käytät paperista jäsenkorttia, irrota jäsenkortti alustastaan ja kirjoita siihen nimesi, jäsennumerosi, kotiseurasi ja pelioikeuskenttäsi. Jäsennumerosi löydät Seniorigolfari-lehden lähetyksen osoitekentästä ja myös jäsenmaksulaskusta asiakasnumeron kohdalta.

2) Varaa pelioikeus kunkin kentän ennakkovarausajan puitteissa joko SGS-Bookingista tai soittamalla kentän toimistoon ja kysymällä onko SGS-pelioikeus vapaana haluamanasi ajankohtana ja varaa samalla lähtöaika.

3) Pääsäännön mukaan voit käydä jokaisella SGS:n pelioikeuskentällä kerran kauden aikana ennakkovarausaikojen puitteissa (kts. seur. kohta).

4) Uudelleen voit käydä jo pelaamallasi kentällä, jos varaat ajan pelipäivänä ja pelioikeus on silloin vapaana. Huomioi mahdolliset lisärajoitukset.

5) Saat SGS-pelioikeuden käyttöösi näyttämällä SGS-jäsenkorttisi sekä voimassa olevan eBirdie jäsen- ja tasoituskortin.

6) Pelaamisesta peritään 20 euron toimistomaksu. Maksettuasi toimistomaksun Caddie Master merkitsee jäsenkortin kääntöpuolelle kentän ensimmäisen käytön ao. ruutuun.

7) Oman seurasi kentällä et voi käyttää SGS-pelioikeutta (pois lukien ViGS).