SGS:n jäsenmatkat

SGS:n tarkoitus on tuottaa seniorigolfareille virkistäviä yhdessäolon elämyksiä. Tarjoamme jäsenistöllemme houkuttelevia ja laadukkaita matkoja Suomen ulkopuolelle. Matkojemme vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Travelon Matkat Oy eli OnGolf.

Matkoillamme kaikki on valmiiksi järjestetty. Lennot, majoitukset, ruokailut ja green feet. Mukana on aina suomalainen seniorigolfari matkanvetäjänä. Matkoilta löydät mukavaa matka- ja peliseuraa. Matkat ovat pääsääntöisesti yhden tai kahden viikon pituisia, mutta lisäksi järjestämme pidennettyjä viikonloppumatkoja sekä pidempiä Long Stay -matkoja.
SGS:n matkoilla pelataan paljon. Pelipäivinä järjestetään erilaisia leikkimielisiä kilpailuja ja viikon päätteeksi testataan taitoja matkan mestaruuskilpailussa. Kilpailuihin ei ole pakollista osallistua, kunhan ilmoittaa siitä etukäteen matkanvetäjälle. Kilpailujen tasoitusraja on hcp 36.

Kevätkauden jäsenmatkojen varaus ja myynti on käynnissä

SGS:n kevätkauden matkat ovat nyt paketissa ja suurin osa jo myynnissä. Tarjonta on jälleen runsasta ja vaihtoehtoja riittävästi, jotta jokaiselle toivottavasti löytyy mieluisa kohde.

Ensi vuoden matkailun aloittaa tammikuussa ainutlaatuinen “Once in a Lifetime” -kiertomatka Etelä-Afrikkaan (matka-aika 13.1.-1.2.) ja heti perään on tarjolla huippuedullinen Valle del Este Espanjan Andaluciassa (lähdöt 18. ja 25.1.). 

Helmikuussa senioreita odottaa upea klassikkokohde Salobre Gran Canarian eteläosassa (lähdöt 31.1.ja 7.2.).

Maaliskuun puolessavälissä on tarjolla kaksi All inclusive -kohdetta; Playa Granada Espanjan etelärannikolla (lähdöt 14. ja 21.3.) sekä Gloria Verde Turkin Belekissä (lähdöt 17. ja 24.3.) 

Huhtikuussa seniorit voivat valita kolmesta kohteesta ja maasta; Espanjan Valenciassa odottaa suosittu Oliva Nova (lähdöt 27.3. ja 3.4.), Kreikassa paljon kehuja saanut Costa Navarino (lähdöt 7. ja 14.4.) sekä Portugalissa Lissabonin pohjoispuolella uusvanha tuttavuus Campo Real (lähdöt 10. ja 17.4.).

Etelä-Afrikkaa lukuun ottamatta kaikki edellä mainitut matkat ovat yhden ja kahden viikon mittaisia. 

Suosituimmat kohteet myydään loppuun nopeasti, joten olkaapa valppaina ja seuratkaa tilannetta SGS:n ja OnGolfin nettisivuilla.

Matkojen tarkemmat kuvaukset ja matkavaraukset löytyvät alla olevien kohteiden kuvien linkeistä tai osoitteesta www.ongolf.fi/teemamatkat/golfseniorit

Suosittelemme varausta netin kautta, mutta varaukset onnistuvat myös OnGolfin puhelinpalvelusta 0300 870 520. 

Matkaterveisin,
Ole Johansson
18.10.2023

Jäsenmatkat

Playa Granada
Espanja, Playa Granada
Lähdöt 14.3. ja 21.3.2024
Matkanvetäjä: Ari Mustonen
Gloria Verde
Turkki, Belek, Gloria Verde
Lähdöt 17. ja 24.3.2024
Matkanvetäjä: Ole Johansson
Oliva Nova
Espanja, Oliva Nova
Lähdöt 27.3. ja 3.4.2024
Matkanvetäjä: Jouko Latvakangas
Costa Navarino
Kreikka, Costa Navarino
Lähdöt 7. ja 14.4.2024
Matkanvetäjä: Anneli Tuominen
Campo Real
Portugali, Campo Real
Lähdöt 10.4. ja 17.4.2024
Matkanvetäjä: Ole Johansson