SGS:n jäsenmatkat

SGS:n tarkoitus on tuottaa seniorigolfareille virkistäviä yhdessäolon elämyksiä. Tarjoamme jäsenistöllemme houkuttelevia ja laadukkaita matkoja Suomen ulkopuolelle. Matkojemme vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Travelon Matkat Oy eli OnGolf.

Matkoillamme kaikki on valmiiksi järjestetty. Lennot, majoitukset, ruokailut ja green feet. Mukana on aina suomalainen seniorigolfari matkanvetäjänä. Matkoilta löydät mukavaa matka- ja peliseuraa. Matkat ovat pääsääntöisesti yhden tai kahden viikon pituisia, mutta lisäksi järjestämme pidennettyjä viikonloppumatkoja sekä pidempiä Long Stay -matkoja.
SGS:n matkoilla pelataan paljon. Pelipäivinä järjestetään erilaisia leikkimielisiä kilpailuja ja viikon päätteeksi testataan taitoja matkan mestaruuskilpailussa. Kilpailuihin ei ole pakollista osallistua, kunhan ilmoittaa siitä etukäteen matkanvetäjälle. Kilpailujen tasoitusraja on hcp 36.

Syksyn jäsenmatkojen myynti on auki

Syksyn jäsenmatkatarjonta käsittää laajan valikoiman laadukkaita matkoja ja monta uutta kohdetta. Uutuuksina löytyvät esimerkiksi loistavan hinta-laatusuhteen tarjoava Bulgarian Sofia sekä kauan odotettu Madeiran Funchal. Vanhojen tuttujen suosikkikohteitten Portugalin Vilamouran, Belekin Gloria Verden sekä Espanjan La Mangan (long stay)  lisäksi löytyy vielä kaksi kokonaan uutta kohdetta. Toinen on  Kreetan luonnonkaunis saari Välimeressä, toinen on Malaga Playa Espanjan etelärannikolla.

Matkat ovat myynnissä OnGolfin seniorisivuilla ja SGS:n nettisivuilla, joten ei muuta kuin valitsemaan ja varaamaan. Suosituimmat kohteet myydään nopeasti loppuun.

Matkojen tarkemmat kuvaukset ja matkavaraukset löytyvät alla olevien kohteiden kuvien linkeistä tai osoitteesta www.ongolf.fi/teemamatkat/golfseniorit

Suosittelemme varausta netin kautta, mutta varaukset onnistuvat myös OnGolfin puhelinpalvelusta 0300 870 520. 

Matkaterveisin,
Ole Johansson
 

Jäsenmatkat

Bulgaria
Bulgaria, Sofia Pirin
30.9. ja 7.10.2024
Matkanvetäjä: Helena Rajala
Kreeta
Kreikka, Kreeta
10.10. ja 17.10.2024
Matkanvetäjä: Ole Johansson
Vilamoura
Portugali, Algarve, Vilamoura
Lähdöt 22.10. ja 29.10.2024
Matkanvetäjä: Helena Rajala
La Manga
Espanja, La Manga long stay
Lähtö 23.10.2024 (28 vrk)
Matkanvetäjä: Jouko Latvakangas
Malaga Playa
Espanja, Malaga Playa
Lähdöt 24. ja 31.10.2024
Matkanvetäjä: Heikki Hallaranta
Madeira
Portugali, Madeira
Lähdöt 29.10. ja 5.11.2024
Matkanvetäjä: Anneli Tuominen
Gloria Verde
Turkki, Belek, Gloria Verde
Lähdöt 2.11. ja 9.11.2024
Matkanvetäjä: Ari Mustonen