SGS:n logotuotteita jäsenistölle

Haluatko pukeutua tyylikkäisiin golfvarusteisiin? Silloin vastaus on hio-kauppa.fi. Verkkokaupasta löytyy laadukkaita tuotteita eri keleihin ja eri tarpeisiin. Kaikissa tuotteissa on brodeerattuna SGS:n logo. 

KLIKKAA KAUPPAAN TÄSTÄ

Tuotevalikoima vaihtelee kauden aikana ja jos valikoimasta ei löydy mieleistä niin aina voi kysyä, sillä saatavilla oleva tuotevalikoima vaatteissa on laaja ja käsittää kolme hyvää tuotemerkkiä: Craft, Cutter & Buck ja Clique. Teräksiset juomapullot ovat Sagaformin mallistosta ja tulossa myyntiin lähiaikoina.

Verkkokaupassa on naisille ja miehille omat tuoteryhmät ja yhteisenä tuoteryhmänä ovat ”Muut logotuotteet”. Lisäksi verkkokaupassa on omina tuoteryhminä Birdie-tuotteet. Tässä tuoteryhmässä olevat logo-tuotteet ovat heti varastossa saatavilla ja ne saadaan lähtemään tilaajalle parin päivän sisällä.

Johtuen tuotevalikoiman laajuudesta niin tuotteet ovat tilaustuotteita. Tämä tarkoittaa sitä, että tuote tilataan maahantuojalta ja sen jälkeen se menee brodeeraukseen. Tässä toimitusketjussa menee aikaa noin 2-3 viikkoa, siksi kannattaa olla tilauksen kanssa hyvissä ajoin liikkeellä.

Toivomuksia otan vastaan mielelläni ja pyrin saamaan myyntiin käytännöllisiä ja tyylikkäitä vaatteita. Esimerkkinä toivomuksesta on myyntiin tulossa SGS:n logolla varustetut pallot, ne saadaan viimeistään ensi kevääksi valikoimaan.

Verkkokaupassa kannattaa pistäytyä aina silloin tällöin, sillä sieltä löytyy erilaisia kampanjoita. Ihan vinkkinä; valikoimasta löytyy hyviä lahjoja eri tilanteisiin. Ja lahjakortti on myös hyvä vaihtoehto muistamiseen.