Kova tuuli ja takaysin alku M70-kisan haasteet

Pekka Röppänen, Antero Hakkarainen ja Kari Lahtinen

Kova tuuli ja väylät 10 ja 11 näyttelivät keskeistä roolia Tuusulan M70-kisan ratkaisuissa. Kilpailun voittanut Seppo Pakola totesi selvinneensä nipin napin väylän 11 outista ilman rankkaria. Ari Vauhkonen ei selvinnyt.

Niinpä kilpailun voitto meni Pakolalle ja Nevas Golfiin tuloksella 75. Toiseksi pelasi Ari Vauhkonen Pickala Golfista, tulos 78 ja kolmanneksi Ari Taavitsainen Master Golfista, tulos 80. Neljännen sijan tuloksella 81 jakoivat Pekka Laine, Messilä Golf, Risto Hotti, Pickala Golf ja Kari Liikanen, Tarinagolf.

HCP-sarjan voitto meni Porin Golfkerhoon. Tapani Järvisen tulos oli 69 (-2), toisen sijan jakoivat Seppo Pakola, Ari Ahti, Master Golf, Pekka Purho, Koski-Golf, Pertti Kulju, Kuortane Golf ja Matti Pihlajisto, Gumböle Golf. Heidän tuloksensa oli 70 (-1).

Kilpailu oli kauden viimeinen lyöntipelikilpailu. Ennen reikäpelejä Order of Merit-järjestys SCR-sarjan kärjessä on: 1. Seppo Pakola; 2. Ari Vauhkonen; 3. Ari Taavitsainen; 4. Veijo Suomela; 5. Risto Hotti ja 6. Kari Liikanen.

HCP-sarjan Order of Merit on: 1. Seppo Pakola; 2. Pekka Purho; 3. Tapani Järvinen; 4. Pekka Röppänen; 5. Risto Saari ja 6. Pertti Kohtala.