Kovia tuloksia Hämeen kahdella ensimmäisellä aluetourilla

Hartola Golf

Hämeen aluetourin ensimmäinen osakilpailu pelattiin Lakeside Golfissa Sastamalassa jo toukokuussa 21.5. ja toinen Hartola Golfissa viime keskiviikkona 12.6. Molemmat kilpailut liikuttivat yhteensä 221 pelaajaa.

Lakeside Golfissa käytössämme olivat sekä Järvenranta- että Pirunpeltokenttä ja pelaajia oli yhteensä 125. Miehet M65 ja M50 sekä naiset N50 pelasivat Järvenrantakentän ja miehet M75 ja M70 sekä naiset M65 valloittivat Pirunpeltokentän.

Sää suosi kilpailijoita, kenttä oli hyvässä kunnossa ja ruoka sai kehuja. Lakeside Golf ylitti kisailijoiden muutkin odotukset, sillä seura osallistui omalla panoksellaan myös palkintojen muodossa. Jokaisen sarjan kolme parasta palkittiin.

Järvenrantakentän parhaiten päihitti M65 -sarjasta Tammer-Golfin Teppo Rautanen huimalla -6 tuloksella. Toiseksi ylsi Jukka Blom Pirkanmaan Golfista tuloksella-3 ja kolmanneksi sijoittui Aulangon Golfklubin Timo Sankari tuloksella -2.

M50 -sarjassa parhaiten menestyi Kanavagolf Vääksyn Aarne Kyläkallio tuloksella -3. Lakeside Golfin Tapio Honkamaa sijoittui toiseksi par -tuloksella ja samalla tuloksella kolmannelle sijalle tuli Jarmo Jämsä Vanajanlinna Golf & Country Clubista.

N50 -sarjan voiton nappasi Kanavagolf Vääksyn Reija Kyläkallio tuloksella -2. Toiseksi tuli Minna Lähdekorpi Lakeside Golf Vammala par -tuloksella ja kolmannen sijan nappasi Nokia River Golfin Elina Viinikka tuloksella +1.

Pirunpeltokenttäkin oli toisille ”lasten leikkiä” ja aika tiukkaa oli kärkikahinoissa. Lakeside Golf Vammalan oma pelaaja Jorma Junttila vei M65 -sarjan voiton tuloksella -1 ja toinen sija niin ikään tuli Lakeside Golf Vammalan omalle pelaajalle Raimo Mikkoselle samalla -1 tuloksella. Kolmannelle sijalle tuli Lahden Golfin Kari Hiukka par -tuloksella.

M70 -sarjan kärkeen ylsivät Pertti  Kohtala Poltinkoski Golfista  tuloksella +3, Olavi Rajala Lakeside Golf Vammalasta tuloksella +5 ja Juhani Uotila Pirkanmaan Golfista samalla +5 tuloksella.

N65- sarjan menestyjät olivat Helena Hiilivirta Nokia River Golfista tuloksella +1, Irmeli Lahtinen Pirkanmaan Golfista samalla +1 -tuloksella ja Tuula Kemppi Golf Pirkkalasta tuloksella +3.

Kaikki tulokset löytyvät SGS:n GolfBox -kilpailukalenterista:
Aluetour Häme, 1. osakilpailu, M65, N50 ja M50, Lakeside Golf Vammala, Järvenranta
Aluetour Häme, 1. osakilpailu, M75, M70 ja N65, Lakeside Golf Vammala, Pirunpelto
Aluetour Häme, 2. osakilpailu, Hartola Golf

Hämeen Aluetourin 2. osakilpailu pelattiin 12.6. Hämeen birdeimmällä golfkentällä eli Hartola Golfissa.
Kisajärjestelyt oli hienosti hoidettu, lounas runsas ja maittava kuten oli luvattukin ja kenttäkin oli hyvässä kunnossa. Startteri lupasi pitää sateen poissa ja sekin lupaus piti. Aurinkovarjoa päivän aikana tarvittiin. Uikku ja kuikka jäivät ainakin itseltä näkemättä, sillä kenttä antoi sen verran haastetta, ettei ehtinyt paljon maisemia katsella. Kilpailuun osallistui 96 pelaajaa ja toisille Hartolankin kenttä tuntui olevan helppo.

Miesten M75 -sarjassa parhaan tuloksen pelasi Lakesiden Golf Vammalan Heimo Pöyry -6 tuloksella. Samaa seuraa edusti toiseksi, tuloksella -2, tullut Raimo Mikkonen ja kolmas sija meni Lahden Golfin Risto Tiaiselle tuloksella +2.

Miehet M70 -sarjan voitto meni -7 tuloksella Pirkanmaan Golfin Hannu Eroselle, toinen sija Lahden Golfin Heikki Vuoriselle tuloksella -3 ja kolmanneksi par-tuloksella sijoittui Risto Saari Aulangon Golfklubista.

Naiset N65-sarjassa kärkipaikan nappasi par-tuloksella Hartola Golfklubin oma jäsen Riitta Lindgren. Toiseksi hyvällä +1 tuloksella sijoittui Aulangon Golfklubia edustava Anitta Kärkkäinen ja kolmanneksi taisteli itsensä niin ikään Hartolan Golfklubin oma jäsen Irja Riikonen tuloksella +4.

Naiset N50 -sarjan voitti Kanavagolf Vääksyn Sini Lampainen tuloksella +1. Toiseksi tuli Nokia River Golfin Elina Viinikka tuloksella +2 ja kolmanneksi Lakesiden Golf Vammalan Minna Lähdekorpi tuloksella +3.

Miehet M65-sarjan voiton nappasi par-tuloksella Nokia River Golfin Seppo Luoto. Toiseksi tuli Kanava Golf Vääksyn Raimo Rinkinen tuloksella +3 ja samalla tuloksella kolmannen sijan vei Lakeside Golf Vammalan Markku Tiilikainen

Miehet M50 -sarjan voiton vei Pirkanmaan Golfin Jari Kojo -2 tuloksella. Toiseksi sijoittui Hartola Golfia edustava Mika Björkman tuloksella +2 ja samalla +2 tuloksella kolmannelle sijalle pelasi Hartola Golfklubin Jukka Ahola

Kolmas ja kauden viimeinen osakilpailu pelataan Aulanko Golfklubin Eversti -kentällä 1.8. Ilmoittautumiset alkavat 11.7.2024. Tervetuloa!