Uudenmaan Aluetour käyntiin 30.5. Ruukkigolfissa lämpimässä säässä

Ruukki Golf

Pelikeli oli helteisen toukokuun lopussa torstaina loistava aamusta alkaen, ja ukkosenuhkakin pysyi poissa koko päivän. Parempaa keliä olisi tuskin voinut toivoa.

Kilpailu kiinnosti monia, ja kun allekirjoittanut ilmoittautui 12 tuntia ilmoittautumisen alettua, olin jo sijalla 88. Kilpailu täyttyi muutamassa päivässä, ja varasijalla oli lukuisia pelaajia.

Ruukkigolf oli talvehtinut hyvin ja griinit olivat todellakin tähän vuodenaikaan totuttua liukkaammat ja hyvässä kunnossa. Kilpailussa oli 30 cm siirtosääntö leikatulla väylällä ja foreviheriöllä.

Golfboxin alun teknisten ongelmien jälkeen tulokset saatiin kirjattua sähköisesti, apu löytyi jälleen liitosta Vikiltä. Kanssapelaajat pääsivät jännittämään sijoitustaan etenkin kisan loppupäässä leppoisasti terassilta nauttimalla erittäin maukkaasta ruuasta mitä oli runsaasti.

Vedentäyttöpisteitä oli matkan varrella, mikä helteellä oli tarpeen. Tätä kirjoittaessani klo 19 lämpöä on vielä 25 astetta. Kilpailu kesti eri ryhmissä 4,5–5,5 tuntia. Tulospalvelu toimi ja palkinnot jaettiin nopeasti heti kun sarja oli valmiina.

Ammattitaitoisena palkintojen jakajana toimi klubin toimitusjohtaja/toiminnanjohtaja Nina Sampakoski. Tuomari Tapio Helpi selvisi helpolla, kun kukaan ei kaivannut hänen neuvojansa. Forecaddiet löysivät metsään eksyneet pallot hyvin, kiitos heillekin.

Kaikkiaan kuusi pelaajaa pelasi alle oman tasoituksensa, parhaiten N50 sarjan voittaja Marjo Sundström, netto 66.

Kaikki tulokset löytyvät  Golfbox-kilpailukalenteri | Suomen Golfseniorit linkistä.

Onnittelut palkinnon saajille hyvistä peleistä. Muistutuksena, että Nevaksen ilmoittautuminen aukeaa torstaina 6.6. klo 8:00.