Syksyn jäsenmatkojen uutuuskohde löytyy Saksasta

Yksi Quellness Golf Rersortin kentistä on nimetty legendaarisen Franz Beckenbauerin mukaan.
Yksi Quellness Golf Rersortin kentistä on nimetty legendaarisen Franz Beckenbauerin mukaan.

Suomen Golfseniorien ensi syksyn matkaohjelma on sekoitus tuttua ja turvallista sekä jotain aivan uutta ja erilaista. Niin maisemiltaan, palveluiltaan kuin tunnelmiltaankin toisenlainen golfelämys odottaa Etelä-Saksassa, Baijerin osavaltiossa, minne nelipäiväinen pelimatka suuntautuu heti lokakuun alussa. 

Kohteeksi on valittu Euroopan suurin golfpalvelukeskittymä, Quellness Golf Resort.  Hohdokkaiden alppinäkymien ja rauhoittavan baijerilaisen maaseutumaiseman ympäröimä resort käsittää kaikkiaan kymmenen golfkenttää. Näistä viisi on täysimittaista ja osa nimetty kansallistunnetta korostaen saksalaisten automerkkien mukaan. Oman maailmanluokkaan lukeutuvan nimikkokenttänsä alueelle on saanut Bernhard Langerin suunnittelemana myös jalkapallokeisari Franz Beckenbauer.

Viiden tähden hotellissa majoittuvien sekä puolihoidosta ja huipputason kylpyläpalveluista nauttivien seniorien matkaohjelmaan sisältyy kohteen kentillä kolme pelikierrosta.  

Syksyn jäsenmatkat keskittyvät tiiviisti lokakuuhun, jonka aikana lähtöjä on Saksan lisäksi neljään muuhun kohteeseen. Bulgarian Cape Kaliakra on vuorossa viikon kestävänä 6. lokakuuta, Espanjan La Sellaan taas matka järjestyy joko viikoksi tai kahdeksi 23. lokakuuta alkaen. Lokakuun puolella ehtii lähteä ensimmäisellä lennolla Turkin Belekiin, missä tukikohtana toimii hyväksi havaittu Gloria Verde. Ensi syksyn pitkäkestomatka suuntautuu neljäksi viikoksi Espanjan La Mangaan, samoin suuren suosion saavuttaneeseen kohteeseen. 

Marraskuussa jäsenmatkalaisia odottaa vielä Marokon mystinen Marrakech. Tämän kohteen päivämäärät ja muut yksityiskohtaiset tiedot varmistuvat kuitenkin vasta myöhemmin keväällä.

OnGolf aloittaa syksyn matkojen myynnin kohteen ja ajankohdan mukaan 9. huhtikuuta. Lisää kohteista löytyy alla olevista linkeistä avautuvista esitteistä ja kevään Seniorigolfari-lehdestä. (SR)