SGS:n kevät- ja syyskokousterveiset

Puheenjohtaja Heikki Hallaranta
Puheenjohtaja Heikki Hallaranta
  • Puheenjohtaja Heikki Hallaranta
  • Kokousten puheenjohtaja Heikki Aaltonen ja sihteeri Ole Johansson
  • Kokousväkeä turvavälein

SGS:n kevät- ja syyskokoukset pidettiin maanantaina 2.11.2020 Vantaalla Myyrmäen Mteropolian kampuksella isossa auditoriossa. Koronatilanteen takia kevätkokous peruttiin keväältä ja siksi se pidettiin nyt syyskokouksen kanssa peräkkäin samana päivänä.

Molemmissa kokouksissa oli läsnä 32 jäsentä varustautuneina asianmukaisesti maskein. Käsidesiä oli tarjolla ja salissa pidettiin turvavälit.

Puheenjohtaja Heikki Hallaranta avasi kokoukset ja toivotti osallistujat tervetulleiksi.

Molempien kokousten puheenjohtajaksi valittiin Heikki Aaltonen Tawast Golfista ja sihteerinä toimi SGS:n sihteeri Ole Johansson Espoon Golfseurasta.

Kevätkokouksessa SGS:n rahastonhoitaja Ktäjä Golfin Anneli Tuominen esitti tilinpäätöksen ja Ole Johansson esitti vuoden 2019 toimintakertomuksen sekä toiminnan- ja tilintarkastajan lausunnot. Tilinpäätös vahvistettiin ja toimintakertomus hyväksyttiin yksimielisesti. Hallitukselle ja muille tilivelvollisille myönnettiin vastuuvapaus.

Syyskokouksessa valittiin hallituksessa erovuorossa olevat jäsenet Ole Johansson Espoon Golfseurasta, Ari Mustonen Vierumäen Golfseurasta ja Paavo Reunanen St. Laurence Golfista yksimielisesti uudelle kolmivuotiskaudelle (2021-23). Erovuorossa ollut Kari Hiukka ei asettunut ehdolle uudelle kaudelle ja hänen tilalleen valittiin yksimielisesti Jouko Latvakangas Espoon Ringside Golfista.

Varsinaiseksi tilintarkastajaksi valittiin tilintarkastusyhtymä DHS Oy Audit Partners ja vastuulliseksi tilintarkastajaksi Tapani Vuopala (KHT). Varsinaiseksi toiminnantarkastajaksi valittiin Heikki Aaltonen Tawast Golfista ja hänen varamiehekseen Jouko Ikäheimonen Master Golf Clubista.

Yhdistyksen sihteeri Ole Johansson esitti hallituksen laatiman toimintasuunnitelman vuodelle 2021ja yhdistyksen rahastonhoitaja Anneli Tuominen esitti vuoden 2021 talousarvion. Toimintasuunnitelma sekä talousarvio hyväksyttiin yksimielisesti. Vuoden 2021 jäsenmaksuksi vahvistettiin hallituksen ehdottama 25 euroa. Päätettiin, 
että liittymismaksua ei peritä, kuten ei myöskään myöhästyneen jäsenmaksun viivästys- maksua.

Heikki Aaltonen päätti kokoukset ja toivotti osallistujille hyviä syksypelejä niillä kentillä, missä vielä pelataan. Toivotus terveenä pysymisestä oli kaikilla, kun sanoimme näkemiin ja lähdimme kukin omaan suuntaamme.

Kokousten pöytäkirjat, toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä toimintakertomus ja tilinpäätös löytyvät näiltä sivuilta klikkaamalla kunkin linkkiä.

4.11.2020
Helena Rajala