SGS:n jäsenedut laajenevat Puolan huippukohteeseen

Sand Valley kuuluu Puolan golfkenttien parhaimmistoon.
Sand Valley kuuluu Puolan golfkenttien parhaimmistoon.

Suomen Golfseniorien jäsenille on luvassa tänä vuonna lajiluksusta sopimushintaan Pohjois-Puolassa sijaitsevassa Sand Valley Resortissa. Suomalaisomisteinen resort tarjoaa golfsenioreille peli- ja majoituspaketteja viikonpäivistä riippuen viidentoista tai kymmenen prosentin alennuksella.

Paitsi kentällään Sand Valley Resort on kerännyt pelaajien kehuja huipputasokkailla majoitustiloillaan ja kattavalla palvelullaan. Kentälle lisää mainetta toi hiljattain englantilainen Golf World -lehti, joka listasi Sand Valleyn Puolan kentistä ainoana sadan parhaan manner-Euroopan kentän joukkoon sijalle 82.

Suomalaisuus näkyy omistuspohjan lisäksi kentän arkkitehtuurissa. Lassi-Pekka Tilanderin ja Tony Ristolan suunnittelemalle golfluomukselle ovat leimallisia leveät ja kumpuilevat väylät sekä erityisesti pelaajia muodoillaan haastavat griinit ja väyliä reunustavat laajat hiekka-alueet. Hiekkapohjansa ansiosta kenttä kuivuu keväisin nopeasti ja avautuu parhaassa tapauksessa jo maaliskuun alussa. Tämä osaltaan lisää paikan vetovoimaa suomalaisten, ruotsalaisten ja nyt entistä enemmän myös norjalaisten golfareiden keskuudessa.

Tähän saakka SGS:n jäsenet ovat päässeet nauttimaan erilaisista eduista kotimaan kenttien ohella Virossa, Latviassa ja Espanjassa.

Sand Valleyn jäsenetutarjous