SGS sai golfmessuilla yli kuusikymmentä uutta jäsentä

Messuvieraita palvelivat SGS:n tiskillä perjantaina muun muassa Paavo Reunanen (vas.), Ole Johansson sekä äärimmäisenä oikealla Kristian Toivio.
Messuvieraita palvelivat SGS:n tiskillä perjantaina muun muassa Paavo Reunanen (vas.), Ole Johansson sekä äärimmäisenä oikealla Kristian Toivio.
  • Messuvieraita palvelivat SGS:n tiskillä perjantaina muun muassa Paavo Reunanen (vas.), Ole Johansson sekä äärimmäisenä oikealla Kristian Toivio.
  • Helsinkiläiset Timo Nieminen ja Pekka Riikonen keskustelivat tiskillä SGS:n Ari Mustosen kanssa jäseneduista ja päättivät oitis liittyä yhdistyksen jäseniksi.
  • Messuvieraita riitti tasaisena virtana nimenomaan päiväsaikaan. Ajoittain tiskille saattoi syntyä jopa ruuhkanpoikanen.

Suomen Golfseniorit saavutti sunnuntaina päättyneiltä golfmessuilta kaikin puolin mainion lopputuloksen. Varsinkin lauantaina senioriväki oli aktiivisesti liikkeellä ja SGS:n toiminnasta kiinnostuneita kokoontui yhdistyksen palvelutiskille ajoittain jopa pienimuotoiseksi ruuhkaksi asti. Siitä huolimatta tunnelma pysyi leppoisana ja juttu kulki aiheesta kuin aiheesta tuttavallisesti, joten toiminnan esittelystä vastanneilla yhdistyksen hallituksen jäsenillä oli ilo palvella messuvieraita.

Messujen kouriintuntuvin anti oli luonnollisesti viikonlopun kasvupiikki SGS:n jäsenmäärässä. Kun viikonlopun aikana oli mahdollisuus liittyä lähes viisitoistatuhatta golfsenioria käsittävän yhdistyksen jäseneksi, sitä tilaisuutta toki käytettiin kiitettävästi hyväksi. Mahtuipa joukkoon niitäkin, jotka halusivat vain varmistaa, että jäsenyys on voimassa.

Ilmoittautumistahti alkoi perjantaina varsin verkkaisesti, mutta kiihtyi lauantaina tuntuvasti. Kolmen päivän aikana yhdistyksen jäsenyyttä haki kaikkiaan reilut kuusikymmentä seniori-ikäistä golfaria. Määrä saattaa tästä vielä jopa kasvaa, mikäli monet lupaukset kotikoneella tehtävistä jälki-ilmoittautumisista toteutuvat.

Messuilla tuli esiin mielenkiintoinen golfseniorien yhtenäisyyttä ja kaiketi myös jäsentyytyväisyyttä korostava piirre. Muutama SGS:n jäsen toi ystävänsä tai tuttavansa palvelutiskille nimenomaan liittymään golfsenioriyhdistyksen kasvavaan joukkoon. Näissäkin tapauksissa liittymispäätöstä helpotti kahdenkymmenenviiden euron jäsenmaksua vastaan saatavat monet rahanarvoiset edut.

Messuvieraiden kysymykset koskettivat voittopuolisesti jäsenpalveluja ja niissä kiinnostivat erityisesti yli kolmellakymmenellä kotimaan kentällä jäsenkunnan käytössä olevat pelioikeudet ja yli kymmenen vuotta jatkuneet ja suuren suosion saavuttaneet jäsenmatkat. Väki kyseli jo syksyn matkakohteita, jotka tulevat myyntiin 9. huhtikuuta alkaen ja joista näillä sivuilla on jo ensikäden tietoa.

SGS kiittää kaikkia messuosastolla viikonlopun aikana vierailleita kävijöitä ja toivottaa nautinnollista ja tuloksellista pelikautta.

Teksti ja kuvat: Seppo Rönkkö