Pelioikeudet ja matkat kiinnostivat avauspäivän messuvieraita

Helsinkiläiset Timo Nieminen ja Pekka Riikonen keskustelivat tiskillä SGS:n Ari Mustosen kanssa jäseneduista ja päättivät oitis liittyä yhdistyksen jäseniksi.
Helsinkiläiset Timo Nieminen ja Pekka Riikonen keskustelivat tiskillä SGS:n Ari Mustosen kanssa jäseneduista ja päättivät oitis liittyä yhdistyksen jäseniksi.

Helsingin messukeskuksessa perjantaina käynnistyneessä GoExpo-näyttelyssä ja etenkin sen laajalla golfmessualueella vilisi mukavasti väkeä heti ovien avauduttua. Kiinnostus näkyi myös Golfliiton osaston yhteyteen pystytetyllä Suomen Golfseniorien tiskillä, jolla messuvieraita riitti iltapäivän ensimmäisinä tunteina tasaisena virtana. Iltaa kohti kuitenkin käivijöiden joukko selvästi harveni.

SGS:n toiminnassa messuvieraita kiinnostivat eritoten yli kolmellakymmenellä kentällä jäsenkunnan käytössä olevat pelioikeudet ja suositut jäsenmatkat. Uusien jäsenten kalastuksessakin ensimmäisen päivän saalis oli kohtuullinen, kun yhdistyksen lähes viidentoistatuhannen jäsenen joukkoon tiskillä liittyi toistakymmentä uutta seniori-ikäistä golfaria.

Esimerkiksi helsinkiläiset Timo Nieminen ja Pekka Riikonen saapuivat paikalle perjantaina kyselemään SGS:n jäseneduista. Kun miehille selvisi, mitä kaikkea kiinnostavaa ja hyödyllistä 25 euron jäsenhintaan on tarjolla, ilmoittautumislomake täyttyi tuota pikaa. Kaikki perjantaina jäseneksi liittyneet olivat miehiä, joten toivottavasti lauantai ja sunnuntai tuovat joukkoon myös uusia naisjäseniä.

Golfmessut ovat avoinna tänään lauantaina klo 19:ään saakka. Huomenna sunnuntaina ovet avautuvat klo 10 ja sulkeutuvat klo 17.