Kilpailutoimikunta tiedottaa

Kanavagolfin klubirakennus
Kanavagolfin klubirakennus
  • Kanavagolfin klubirakennus
  • Koronaohjeistus klubin seinällä

Kausi on lähtenyt käyntiin ja muutamat kilpailut on jo pelattu koronaohjeistusta noudattaen. Ohjeet on kerätty yhteen paikkaan ja ne löytyvät näiltä nettisivuilta sinisestä yläpalkista kohdasta Kilpailut. Valitettavasti emme voi jakaa papereita, joten pelaajan on ne luettava nettisivuilta tai kilpailupaikalla ilmoitustaululta. Myös kilpailumääräykset löytyvät molemmista paikoista, siellä on tärkeitä ohjeita ja kilpailun aikana tarvittavia välttämättömiä tietoja.

Tulosten kirjaus puhelimeen on nyt myös aloitettu ja käytämme sitä kaikissa kilpailuissa poisluettuna Aluetourit ja PST. Kaikilla toureilla on mahdollista käyttää perinteistä tuloskorttia, mutta se ei ole suositeltavaa. Puhelimen käyttöön on tänään tehty tarkennetut ohjeet, jotka löytyvät myös yllä mainitusta paikasta.

Sähköinen viestintä on kasvanut ja on tärkeää, että pelaajilla on GolfBoxissa oikea sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Voit muuttaa tiedot linkin takana olevan ohjeen avulla. Linkki ohjeeseen!

Kilpailut jatkuvat Golfboxissa olevan kalenterin mukaisesti. Myös 70+ sarjat ovat mukana heinäluun alusta täydellä ohjelmalla. Kesäkuun Ähtärin Aluetourkilpailu on siirretty elokuulle 5.8. Golfliiton hallitus on toistaiseksi poistanut SM-arvot N70, M70, M75 ja M80 sarjoilta. Liiton hallitus käsittelee asiaa jälleen tiistaina 16.6 ja toivottavasti palauttavat SM-arvot. Suomen Golfseniorien hallitus on päättänyt, että kilpailut pidetään joka tapauksessa ohjelman mukaan. Jos ei ole SM-arvoa, ne ovat SGS:n mestaruuskisat.

Tasoituksissa on alkukesän aikana ollut jonkin verran virheitä. Golfliiton ja GolfBoxin henkilöstö ovat työskennelleet asian kuntoon saattamiseksi. Tilanne on nyt erittäin hyvä ja virheet ovat minimaalisia. Jos toteat aamulla kilpailuun lähtiessä, että Sinun tasoituksesi on eri kuin eBirdiessä, ilmoita siitä caddiemasterille, niin asia korjataan ko. kisaan.

Kari Hiukka
Kilpailutoimikunnan puheenjohtaja