Kesäpäivä raumalaisittain

Peli-infon alkua odottelemassa
Peli-infon alkua odottelemassa
 • Peli-infon alkua odottelemassa
 • Forecadit tankkaamassa ennen työrupeamaa. Forecaddiet oikealta: Jouko Varttinen, Olavi Laine, Kauko Kari ja Rainer Helkkula.
 • Joni Ylen (RG) ja Paavo Reunanen (SGS) avaamassa tapahtumaa
 • Työkalut lähtövalmiina
 • Voittajat: Rauno Hietamäki ja Ari Kangas, toisella tilalla Anneli Tuominen (Matti Salminen ehti lähteä) ja kolmannet Hannu Narvi ja Jorma Junttila
 • Matti Salminen ja Rainer Helkkula
 • Lounas maistui
 • Lounas maistui
 • Todellinen monitoimimies Rauma Golfista Marko Virta
 • Vapaaehtoinen, Pate ja Raija Lampiselkä ja Kari Tuukkanen NGK
 • Runsas palkintopöytä: Munaxilta proteiinituotteita, Laitilan Panimon virvoitusjuomia, Kontion Konditorian leipiä ja Griplexin hanskoja ja muuta mukavaa

Päivää ennen varsinaista tapahtumaa sää näytti hieman pilviseltä ja edellisenä yönä oli ripotellut vettäkin. Varsinainen tapahtumapäivä valkeni aurinkoisena ja oikein kesäisenä. Paikalle oli kerääntynyt 46 paria scramble-taistoihin.
Ilmassa oli urheilun tuntua ja aamukahvin ja herkullisen sämpylän jälkeen Kesäpäivän avasivat Paavo Reunanen SGS:ltä ja Joni Ylen Rauma Golfista.
Sitten liikkeelle etsimään ensin oma lähtötee ja kello 10 laitettiin palloa ilmaan. Meidän ryhmässä huudettiin jo FOREA avauslyönnillä. Edellisenä päivänä teimme testikierroksen ja greenit tuntuivat silloin hitailta ja pehmeiltä. Yllätys olikin melkoinen aamulla, greenit leikattu ja jyrätty. Pallo kulki greenillä nopsaan ja aivan eri tavoin kuin edellisenä päivänä. Todella hieno työnäyte kenttähenkilökunnalta.
Raumalla löytyy innokkaita vapaaehtoisia avustustehtäviin helposti ja heidän avullaan homma sujuikin väylillä hyvin. Heidät erotti selkeästi keltaisista liiveistä ja valkoisia ja punaisia lippuja heiluteltiin väylillä 5, 6, 7 ja 8 ansiokkaasti. Iloisia tervehdyksiä saimme me vieraspelaajat kotikentän pelaajilta. Tämä tuntui mukavalta. Palloja hävisi ihan kummasti, olikohan syy pelaajissa vai vesiesteissä? Oman mielenkiintonsa pelaamiseen toi etu- ja takaysin erilaisuus. Etuysi kiertelee vaihtelevassa metsämaisemassa runsaine vesiesteineen ja takaysi on normaali peltokenttä.

Kolmen parhaan parin pelaajat kukin palkittiin paikallisilla tuotteilla. Voittajiksi pelasivat Rauno Hietamäki ja Ari Kangas Uudestakaupungista tuloksella 68 netto, toisena olivat Anneli Tuominen (KyG) ja Matti Salminen (RG) 69 .Kolmanneksi kisasivat Jorma Junttila (AlGo) ja Hannu Narvi (LGV) 70.
Lisäksi meillä oli erikoiskilpailuja erikseen naisille ja miehille.
Pisimmän draivin miehissä löi Rainer Helkkula Raumalta ja naisissa palkinnon sai Aulikki Mäkelä (NGK).
Lähimmäs Lippua naisissa pääsi Rauma Golfin Aino Tepponen ja miehissä palkittiin Yyteri Golfista Seppo Henttinen. Kaikki tulokset löytyvät Rauma Golfin sivuilta kilpailukalenterista.

Maili Soukka