Golfseniorit pääsevät nauttimaan jäseneduista Gorki Golfissa

Tilaa ja väljyyttä on Gorki Golfissa tarjolla yllin kyllin.
Tilaa ja väljyyttä on Gorki Golfissa tarjolla yllin kyllin.
  • Tilaa ja väljyyttä on Gorki Golfissa tarjolla yllin kyllin.
  • Kenttä huokuu links-henkeä.

Suomen Golfseniorien jäsenedut laajenevat tänä vuonna Puolan lisäksi Venäjälle. Uusin sopimuskumppani on Pietarin tuntumassa toimiva Gorki Golf & Resort, joka tarjoaa SGS:n jäsenille alkavalla kaudella pelaamista ja majoitusta erikoishintaan.

Gorki Golf on itänaapurissa täysin uusi lajiluomus. Suomalaisen kenttäarkkitehdin Lassi Pekka Tilanderin skottihengessä suunnittelema sisämaan links-tyyppinen kenttä avautui pari vuotta sitten ja on rynninyt näyttävällä kansainvälisellä esiintymisellään suomalaisgolfarienkin tietoisuuteen.

Golfresortin suomalaisedustaja Juhani Kallinen kertoo, että pelikausi alkaa kohteessa tänä vuonna 1. toukokuuta ja jatkuu säätilanteen mukaan aina marraskuun puolelle saakka.

Pelimatkasta Gorki Golfiin voi tehdä monessakin mielessä ainutlaatuisen. Paitsi että kenttä tarjoaa upeine puitteineen ja kattavine palveluineen uuden golfelämyksen avaa sen sijainti samaisella käynnillä mainion mahdollisuuden tutustua noin viidenkymmenen kilometrin päässä sijaitsevan Pietarin kulttuurinähtävyyksiin ja vanhan kaupungin arkkitehtuuriin.

Gorki Golf Resort tarjoaa SGS:n jäsenille sopimushintaan useita erilaisia peli- ja majoituspaketteja. Esimerkiksi alku- ja loppukaudesta kaksi SGS:n jäsentä maksaa yhden yön majoituksesta 24 neliömetrin hotellihuoneessa 155 euroa, mihin hintaan sisältyy aamiainen ja vuorokauden aikana rajoitukseton golf. (SR)

Tarjoushinnasto ja lisää kohdetietoa löytyy pdf-tiedostosta ja myöhemmin pysyvästi Jäsenedut ulkomailla -sivuilta.