Aluetourin toinen kierros pelattu

Kuluvan kauden Aluetourin kahden ensimmäisen kierroksen osakilpailut on saatu pelattua hyvissä olosuhteissa. Osallistujamäärät ovat lähes samansuuruiset kuin edellisenä vuonna Toisella kierroksella osallistujia seitsemällä alueella oli yhteensä 883. Kaudella 2018 osallistujia oli 864. Kahden ensimmäisen kierroksen osallistujamääriä verrattaessa vastaavat luvut ovat: v. 2018 yhteensä 1874 osallistujaa ja vuonna 2019 yhteensä 1854 osallistujaa.

Pohjois-Suomi         267                    284                   +17

Toisen kierroksen ”holarista” vastasi Pohjois-Suomen Pentti Huttunen, KkG.
Lyönti osui kohdalleen Virpiniemen väylällä 15.

Pohjanmaan osakilpailu pelattiin Vaasassa. Kenttä oli viritetty myöhemmin pelattavaan SM-kilpailuun vaativaan kuntoon. Jokaisessa sarjassa voittajat pelasivat hyviä tuloksia. Heistä parhaimman, -8, pelasi Vaasan Esko Heikkinen sarjassa M50. Pelin jälkeen Esko kertoi, että ”pöljä päivä” tuli viikon kilpailuputken lopuksi.

Uudellamaalla kierros pelattiin Espoo Ringside Golfissa. Osallistujia oli 180 ja olosuhteet hyvät. Kenttä oli erittäin hyvässä kunnossa ja kilpailun järjestäjänä ”Rinkku” onnistui loistavasti.

Kahdella alueella kilpailut pelattiin 9-reikäisellä kentällä. Keski-Suomessa Eerikkalassa ja Kaakkois-Suomessa Mikkelissä. Molemmilla kentillä kilpailut onnistuivat hyvin.

Kaikki tulokset löytyvät kotisivuiltamme Golfbox-kilpailukalenterista. Samasta paikasta löytyvät myös alueittain ja sarjoittain tilanteet order of meritissä.

Viimeisessä osakilpailussa pistekerroin on 1,3, joten onnistuneella suorituksella voi tilanne order of meritissä muuttua paljonkin ja täten finaalipaikkakin on vielä hyvinkin saavutettavissa. Osassa alueista ilmoittautuminen on jo auennut ja loput aukeavat piakkoin.