Uusimaa ehti pelata kauden Aluetourin loppuun eilen 3.8.2023

SGS lipppu

Uudellamaalla saatiin päätökseen Aluetour, jonka osakilpailut pelattiin tänä vuonna Hyvinkään Golfissa, Vuosaari Golfissa ja Porvoo Golfissa.

Uudenmaan Aluetourin toinen kierros pelattiin Vuosaaren kentällä maanantaina 17.7. Osallistujia oli jälleen maksimimäärä eli 156 pelaajaa. Kuten ensimmäisessä Aluetourissa Hyvinkäällä myös Vuosaaressa kierrosajat venyivät viiteen tuntiin, jopa ylikin. Vettä ei tullut kierroksen aikana, mutta tuuli sekä greenien vastaanottavuus koetteli pelaajien arvioita oikeasta mailasta. Seitsemän pelaajaa onnistui alittamaan tuloksissa kilpailupäivän tasoituksensa. Haasteita oli tulosten oikeellisuudesta, eli tarkistakaa että poistuessanne Scoring areasta, tulokseksi sanotaan se mikä kortissanne on.

Vuosaaren  kilpailun tulokset löytyvät SGS:n GolfBoxista 

Viimeinen Aluetour pelattiin eilen 3.8.2023 Porvoo Golfissa, jonne lopullisesti saapui 135 pelaajaa, sää oli vanhemmille suotuisa, mutta 50 vuotiaat kokivat sateen pitkin kierrosta. Yhdeksän pelaajaa alitti tasoituksensa. Hyviä kehitysehdotuksia tuli vietäväksi eteenpäin.

Yksikään pelaajaa ei voittanut kahdesti, joten pistetilanne oli erittäin tasainen.

Orders of Merit on päivitetty ja Uusimaan golfaajat jäivät odottamaan muiden Aluetourien valmistumista ja Jukka Paakin laskelmia, miten 136 pelaajapaikkaa täyttyvät alueittain.

Kauden kilpailujohtaja kiittää kolmea golfkenttää sekä Teitä kaikkia pelaajia jotka olette osallistuneet kilpailuihin. Ensi vuonna tavataan eri golfkentillä, joista tietoa myöhemmin.

Porvoon  kilpailun tulokset löytyvät myös SGS:n GolfBoxista.

Orders of Merit tulokset ovat TÄÄLLÄ

Heikki Koski
Aluekoordinaattori Uusimaa

4.8.2023