Uusimaa aloitti 15.6 ensimmäisen Aluetourin lämpöisessä kelissä Hyvigolfissa

AT Uusimaa

Sää torstaina oli loistava aamusta alkaen, toki M75 pääsivät vähän helpommalla, kun starttasivat klo 8:00.

Kokonaisuudessaan kilpailu oli ensimmäisestä ilmoittautumisviikosta lähtien täynnä, mutta lukuisat peruutukset (23 kpl) piti vetäjän työnkiireisenä.  Tapsa Santalan kanssa laitettiin tiistaina lipun paikat tasapuoliseksi ja suhteellisen helpoiksi.

Hyvinkää oli talvehtinut loistavasti ja valkoista maalia ei tarvittu kuin pari forea ja joitakin raffeja. Kilpailussa oli väylällä tasapuolisuuden nimissä siirtosääntö. Lisäksi varmaan pelaajat huomasivat, että muistaakseni jo 35 v ikään tulleella kentällä ei ole juurikaan valkoisia outpaaluja kuin parilla turvallisuuteen liittyvällä väylällä.

Turvauduimme perinteiseen korttikirjanpitoon jottei DQ tapahdu tänäkään vuonna Uudellamaalla. Lisäksi tarjosimme vedentäyttöpisteitä 4, 6, 9 ,12, 15 ja 17 teepaikkojen läheisyydessä. Tällä lähtöjärjestyksellä kilpailu kesti neljän hengen ryhmissä viisi ja puoli tuntia. Tulospalvelu toimi ja palkinnot jaettiin nopeasti heti kun sarja oli valmiina.

Ammattitaitoisena jakajana toimi Hannu Hämäläinen (entinen 100 m EM-juoksija Barcelona 2010), joka nyt on jo tottunut hieman pidempään yhtäjaksoiseen kiireeseen ja onnistui loistavasti.  Tuomari Tapsa Santalan tehtäväksi jäi auttaa pelaajia joissakin alkavan vesiesteen droppaamisissa.

Haasteet aiheutti Golfboxin ohjelma, mutta liitonmies, Viki selvitti ne oman työn ohessa. Pelaajat tarkistakaa, että eBirdie ja seuranne kannat näyttävät samaa tasoitusta.  

Yhteenvetona voin kertoa että 17 pelaajaa, eli yli 10%, pelasi alle tasoituksensa.

Kaikki tulokset löytyvät SGS:n GolfBoxista

Onnittelen palkinnon saajia ja muistutan että Vuosaaren ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 26.6 klo 8:00.

18.6.2023

Heikki Koski
Aluekoordinaattori - Uusimaa

Kuvat: HyviGolf