Uudenmaan toinen aluetourin osakilpailu pelattiin Vihdissä ja Nurmijärvellä

Uudenmaan Aluetour 2

Uudenmaan toinen aluetourin osakilpailu pelattiin torstaina 30.6. kahdella lähekkäin sijaitsevalla kentällä.

Aluetourin suosio Uudellamaalla on niin suuri, että kilpailut päätettiin pitää kahdella kentällä, Vihti Golfissa (sarjat N50, N60, N70, M70, M75) ja Nurmijärvi Golfissa (sarjat M50, M60, M65). Osakilpailuun osallistui yhteensä 163 pelaajaa. 

Oheisissa kuvissa on näkymä hyvistä greeneistä, mistä johtuen tulostaso nousi erittäin hyväksi. Mikäli matka suuntautuu pääkaupunkiseudulle ja haluatte pelata hyvillä greeneillä, käykää kokeilemassa.

Erityiskiitos Nurmijärjen Johanna Purhoselle ja Vihdin Ilmari Vainiolle, jotka molemmat ovat pelanneet toureja ja tiesivät millaisia ihmisiä tarvitsivat ryhmiinsä: starttereiksi, tuomareiksi, forecaddeiksi , scoring arean ihmisiksi jotta tulokset ikäryhmittäin syntyivät nopeasti ja ennen kaikkea virheettömäksi.

Molempien osaosakilpailujen tulokset sarjoittain  löytyvät SGS:n Golfbox-kilpailukalenterista:

Vihtigolfin tulokset

Nurmijärvi Golfin tulokset

Kiitos kaikille osallistujille, muistakaa että seuraavassa eli viimeisessä osakilpailussa Orders  of Merit pisteet ovat 1,3 kertoimisia Tuusula Golfissa, joten monella on vielä mahdollisuus päästä syyskuun Finaaliin , joka pelataan SHG Lakistossa 3.9.2022 kutsukilpailuna

1.7.2022

Heikki Koski
Aluekoordinaattori