Uudenmaan Aluetourin toisessa osakilpailussa Nevas Golfissa jälleen runsaasti kilpailijoita

Nevas Golf

Pelikeli oli helteisen kesäkuun lopussa 27.6. jo osittain liiankin kuuma etenkin iltapäivän lähtijöille. Muutama kisaaja joutui jättämään pelin kesken, mutta suurin osa selvitti Rapu ja Karppi kentät kunnialla loppuun.

Kilpailu kiinnosti jälleen monia, ja tämäkin osakilpailu täyttyi muutamassa päivässä. Varasijalla oli jälleen lukuisia pelaajia, joista useampikin olisi päässyt pelaamaan lukuisten viimehetken peruutusten vuoksi. Ikävä kyllä moni varasijalla ollut oli jo ehtinyt varata muuta puuhaa pelipäivänä.

Nevas Golfin kentät tarjosivat haasteita lukuisine vesiesteineen. Onnistuin hävittämään neljä palloa ja rikkomaan yhden, joten tulokseni tietty sarjani viimeinen. Kaiken kaikkiaan alle tasoituksensa pelasi kuitenkin hienosti yhdeksän pelaajaa.

Kaikki tulokset löytyvät SGS:n GolfBox-kilpailukalenterista.

GolfBoxiin kirjattiin tulokset tällä kertaa sähköisesti ilman ongelmia. Tulospalvelu toimi ja palkinnot jaettiin nopeasti heti kun sarja oli valmiina. Ammattitaitoisena palkintojen jakajana toimi klubin toiminnanjohtaja Henri Nissinen ja palkintojen saajien kuvauksesta huolehti caddiemaster Molly. Kilpailun tuomari Pentti Väisänen kiersi kentällä auttaen tarpeen mukaan. Maukkaasta lounasbuffeesta vastasi Ravintola Veljekset.

Onnittelut palkinnon saajille hyvistä peleistä. Muistutuksena, että Espoon Ringsiden viimeinen osakilpailu on täyttymässä jo kovaa vauhtia.

28.6.2024
Irma Karhu
Aluekoordinaattori - Uusimaa