Tapani Särkkä ja Matti Valkonen voittoon Kaakkois-Suomen Aluetoureilla

Viipurin Golf

Kaakkois-Suomessa on pelattu kaksi Aluetourin osakilpailua. Ensimmäinen pelattiin 13.6. Mikkelin Golfissa ja toinen 3.7.2023 Viipuri Golfissa.

Suomen Golfseniorien Aluetourin Kaakkois-Suomen kesän ensimmäinen kisa käytiin Mikkelin Golfin kentällä 13. kesäkuuta. Aurinkoinen sää ja hyväkuntoinen kenttä siivittivät pelaajat hyviin tuloksiin.

Mikkelin Golf otti M50 sarjassa kaksoisvoiton. Paras oli Tapani Särkkä tuloksella 74 ja toinen Jukka Korhonen samalla tuloksella. Kolmanneksi tuli Kari Peltonen tuloksella 76.  Sarjassa pelasi kaksitoista miestä.

Eniten senioreita keräsi M65 sarja. 26 miehen joukosta ykköseksi nousi Kari Stenberg, Holiday Club Golfista 70 lyönnillä. Koski Golfin Pekka Salovaara oli toinen 71 lyönnillä ja kolmas oli MG:n Pentti Partanen 73 lyönnillä.

M70 sarjan voitti Timo Holopainen Imatran Golfista tuloksella 71. Toiseksi tuli Kerigolfin Esa Juuti tuloksella 73 ja kolmanneksi myös Kerigolfista Matti Mäkelä tuloksella 74.

Heikki Pekkinen Kerigolfista oli ykkönen M75 sarjassa tuloksella 70. Toiseksi tuli Jouko Mäkelä Golf Porrassalmi tuloksella 71 ja kolmanneksi Eero Smolander Viipurin Golfista tuloksella 72. MG:n seniori Juhani Rahikainen ylsi neljänneksi tuloksella 73.

Suosituin naisten sarja oli N65, johon osallistui yhdeksän pelaajaa. Voiton vei Eira Pekkinen Kerigolfista tuloksella 75. Mikkelin Golfin Pirkko Makkonen tuli toiseksi tuloksella 76 ja kolmanneksi tuli Golf Porrassalmen Sinikka Hiidenmaa tuloksella 78.

N50 sarjan paras oli Golf Porrassalmen Sari Kääriäinen tuloksella 72. Toiseksi tuli Koski Golfin Katja Laine samalla tuloksella ja kolmanneksi tuli Kymen Golfin Sannaleena Sirola tuloksella 73.

Kaikki Mikkelin kisan tulokset löytyvät GolfBoxista. Osallistujia kisassa oli kaikkiaan 89. Kisa kesti aamuyhdeksästä pitkälle iltaan.

Suomen Golfseniorien Kaakkois-Suomen Aluetourin kesän toinen kilpailu käytiin Viipuri Golfin kentällä 3.7.2023. Viipuri Golfin senioritoimikunta hoiti järjestelyt todella loistavasti ja usealla väylällä oli foregaddiet. Vaihteleva sää ja todella huippukuntoinen kenttä siivittivät pelaajat hyviin tuloksiin.

Viipurin Golf otti M50 sarjassa voiton. Voittaja oli Jukka Suninen 73 lyönnillä slopella 23. Toinen oli Golf Porrassalmen Jari Oinonen 77 lyönnillä slopella 9 ja kolmas saman seuran Mikko Kosonen samalla tuloksella 77 ja slopella 11. M50 sarjassa pelasi yksitoista miestä.

Eniten senioreita keräsi M65 sarja ja 25 miehen joukosta ykköseksi nousi Golf Porrassalmen Matti Valkonen 75 lyönnillä slopella 12. Holiday Clubin Kari Stenberg sijoittui toiseksi 75 lyönnillä slopella 20. Kerigolfin Arto Pekkinen oli kolmas tuloksella 76. GP:n Matti Manninen oli 4:s, Jorma Koljonen 9:s, Raimo Rinkinen 12:s ja Jarmo Suvisuo 23:s.

M70 sarjan voitti Osmo Veikkanen Viipuri Golfista 69 lyönnillä slopella 29. Toiseksi tuli Iitti Gofin Pekka Rautaheimo tuolksella 72 ja kolmanneksi Imatran Golfin Timo Holopainen tuloksella 76.

M75 sarjassa voiton otti Iitti Golfin Olli Pasila 71 lyönnillä slopella 24. Toiseksi tuli Holday Club Golfin Raimo Juuti tuloksella 72 ja kolmanneksi samalla tuloksella Kerigolfin Heikki Pekkkinen

Suosituin naisten sarja oli N65, johon osallistui seitsemän pelaajaa. Voiton vei Eira Pekkinen Kerigolfista, 79 slopella 22. Toiseksi tuli Imatran Golfin Maarit Sipiläinen tuloksella 80 ja GP:n Sinikka Hiidenmaa tuli kolmanneksi 83 lyönnillä slopella 23.

N50 sarjan paras oli Kymen Golfin Leena Karttunen tuloksella 75 slopella 34. Toiseksi tuli Viipurin Golfin Merja Koikkalainen tuloksella 77 ja kolmanneksi tuli Koski Golfin Katja Laine tuloksella 78.

Kaikki Viipuri Golfin tulokset löytyvät GolfBoxista. Osallistujia Kaakkois-Suomen Aluetourin toisessa kilpailussa Viipuri Golfissa oli kaikkiaan 81.