Sivelä kauden toiseen voittoon, Ukkola ensimmäiseensä Senioripokaaleissa Aulangolla

Sivelä voittoon Senioripokaaleissa

Perinteikäs Senioripokaalit -kisa (FST2) pelattiin viikonloppuna 27.-28.5.2023  tuulisissa olosuhteissa Aulangon Everstillä. Annie Sivelä jatkoi voittokulkuaan, Sarfvikin Jaana Ukkola ensimmäiseen voittoonsa FST:llä.

Annie Sivelän hieno pelivire jatkui viikonloppuna Aulangolla. Jyväskyläinen otti kauden toisen voittonsa selkeällä kuuden lyönnin erolla Pickalan Anna-Maria Lehtoseen. Lehtonen nousi kisan toiseksi sunnuntain huikealla 73 lyönnin kierroksellaan. Kolmanneksi pelasi Lakesiden Marja Virtanen. Seuraavilla sijoilla lyönnin eroilla Nurmijärven Johanna Mustjoki-Purhonen ja Kartanogolfin Virpi Lappalainen.

Naisten N65+ sarjassa Sarfvikin Jaana Ukkola pelasi erittäin tasaisen kisan ja voitti kisan yhdellä lyönnillä. N65 sarjan molemmat voitot on otettu tänä vuonna pelaajan syntymäpäivänään!  Toiseksi nousi, tämän sarjan toisen päivän parhaan tuloksen pelannut Hillsiden Vuokko Karjalainen ja kolmas Seija Lammi. Kisa oli erittäin tasainen - neljä parasta pelaajaa olivat yhden lyönnin sisällä.

Kisatulokset löytyvät kokonaisuudessaan Golfboxista.

Kiitokset Aulanko Golfille miellyttävästä yhteistyöstä ja erinomaisista kisajärjestelyistä!