Senioripokaali Mikko Rantaselle Vierumäellä

FST Vierumäki

Vierumäki Golf Cooke kentällä vaativissa olosuhteissa pelatussa Senioripokaalissa Mikko Rantanen pelasi vakuuttavasti voittaen toisen FST-kisan putkeen kierrostuloksilla 70 ja 71 (-3).

Cooke kentän viheriöt oli kärsineet talvivaurioita ja paikka paikoin nurmen kasvu oli hyvässä vauhdissa mutta viheriöllä oli myös laajoja hiekka-alueita, jossa keväällä uudelleen kylvetty rölli oli kasvun alkuvaiheessa.

Tämä yhdistelmä aiheutti päänvaivaa pelaajille puttien kanssa, jonka johdosta ennen kilpailun alkua päätimme poikkeuksellisesti sallia viheriölle tuloskortin mittaisen siirtosäännön. Tämän johdosta kenttä ei ollut tasoituskelpoinen mutta kyseisellä toimenpiteellä pelaajat saivat tasavertaisemmat olosuhteet viheriöllä varsinkin reiän lähietäisyydellä, josta lähes aina löytyi puhdas linja kuppiin, jossa pallot rullasivat tasaisesti ja missatusta putista syy löytyi yleensä katsomalla peiliin.

Toisena päivänä kova puuskittainen tuuli lisäsi haasteita mutta tulostaso pysyi hyvänä ja aikalailla samat miehet löytyivät tuloslistan kärkisijoilta, kuten aikaisemmissa kisoissa. Jari Puurtinen pelasi 72 ja 73 (+1) sijoittuen toiseksi, Leo Savonen nappasi kolmannen sijan 76 ja 70 (+2) kierroksilla ja neljännen sijan jakoivat Matti Moilanen 76 ja 71 (+3) Tero Lahtisen 71 ja 76 (+3) kanssa.

Kovat pelurit ovat kovia olosuhteista riippumatta!