Navakka tuuli kiusana Hartolassa M60 tourilla

Hartola

M60 tourin ensimmäinen osakilpailu pidettiin Hartolan golfkentällä reippaassa koillistuulessa, vettä ei sentään juurikaan satanut.

Ensimmäisillä lähtijöillä oli lämpöä vain 5 C, onneksi ilma kuitenkin pikkuhiljaa parani, vaikka tuuli ei hellittänytkään.

Mukana oli 138 pelaajaa. Kenttä oli mainiossa kevätkunnossa ja griinit kesätasoa myös nopeudeltaan. Toimiva palvelu ja hyvä lounas saivat pelaajilta kiitosta, mutta kierrosajat venyivät haasteellisten griinien ja ehkä havaittavissa olevan pelaajien talviterän takia. 

Tuusulan Hannu Torola  osasi pelata tuulessa ja nopeilla griineillä ja voittotulos 76 lyöntiä ansaitsee hatunnoston. Markus Heikkilä Pirkkalasta ja Jouni Pyy Talmasta pelasivat tuloksen 79 lyöntiä.  HCP-sarjankin voitti Hannu Torola tuloksella 70, seuraavina Berndt Pihlflykt Nevas Golf ja Ilkka Kaarna Lahden Golf tuloksella 73.

Kaikki tulokset SGS:n GolfBox-kilpailukalenterissa.

M60 tour jatkuu seuraavaksi  15.6. Hangossa Han-golfissa, jossa pelataan toinen osakilpailu. Ilmoittautuminen alkaa 25.5 ja päättyy 8.6.2024. Tervetuloa!

Aki Kurronen
Kilpailupäällikkö
Tour Manager, M60 ja M65 tour