Naisenergiaa Tuusulassa N60/N70 Tourin avauskisassa

Heikura N60 SCR-sarjan voittoon

Kauden ensimmäinen N60/N70 osakilpailu pelattiin aurinkoisessa säässä Tuusulan Golfklubilla. Kilpailuun oli ilmoittautunut ennätysmäärä naisia ja mukana oli tuttujen pelaajien lisäksi ilahduttava määrä uusia kasvoja. Edes pomppuiset griinit eivät himmentäneet iloista pelitunnelmaa.

N70 SCR-sarjan voittoon pelasi Ruukkigolfin Ulpu Helkkula 82 lyönnin tuloksella, toisena Pickala Golfin Tellervo Maunuksela ja kolmantena Helena Kivijakola Hartolasta.

N70 HCP-sarjan voittaja oli Tellervo, toisena Helena samalla tuloksella -5, mutta korkeammalla tasoituksella. Kolmanneksi pelasi Master Golfin Gita Laitinen. Yhden palkinnon periaatteella palkinnot jaettiin Gitalle, Salo Golfin Terhi Nygrenille ja saman seuran Terttu Näremaa-Helinille

N60 SCR-sarjan voittaja Sarfvik Golfin Marianne Kangasniemi pelasi päivän ensimmäisessä lähdössä ja vei  voiton hienolla 79 lyönnin tuloksella. Tämä oli päivän ainoa 80 lyönnin alitukseksi. Toiseksi kisassa tuli Master Golfin Hannele Heikura ja kolmanneksi Ghita Gerkman Nurmijärven Golfklubilta. Päivän parhaan tuloksen lisäksi Marianne pelasi pelikaverinsa Tuija Kohosen kanssa myös päivän nopeimman kierroksen emmekä onnistuneet saamaan voittajaa edes kuviin!

N60 HCP-sarjan voitto meni myös Mariannelle tuloksella -5, toisena oli Ghita ja kolmantena Tuusulan Leeni Asola-Myllynen. Yhden palkinnon periaatteella palkituiksi tulivat Leeni, Pickala Golfin Pirjo Ketonen ja Golf Talman Eine Homanen.

Kisatulokset löytyvät kokonaisuudessaan Golfboxista.