Matkalla Hirvihaaraan: M75 tourin neljäs osakilpailu Tawast Golfissa

Tauolla

M75 Tourin viimeiseen osakilpailuun 24.8.2022 Tawast Golfiin oli ilmoittautunut lähes 70 pelaajaa. Täällä ratkottiin myös paikkoja reikäpelin SM-kisaan syyskuussa Hirvihaarassa .

Kilpailua edeltävänä yönä Hämeenlinnan alueen ylitti ukkos- ja saderintama, joka kasteli kentän kunnolla. Tämän seurauksena otettiin siirtosääntö käyttöön. Myös iltapäivälle oli ennustettu uusia sateita, mutta onneksi niiltä vältyttiin.

Kilpailu oli tiukka. SCR-sarjassa Vihdin Kyösti Hämäläinen ja Tawastin Raimo Aho päätyivät samaan tulokseen + 8 Kyöstin viedessä ykköstilan paremmalla viimeisen kuuden reiän tuloksella. Nordcenterin Jens Olsen ja Lakesiden Jorma Junttila pelasivat niin ikään samaan tuloksen +9 Jensin ollessa kolmas paremmalla sisääntulolla.
Hyvinkään Martti Raunio vei tuloksella + 10 SCR-sarjan 4. palkinnon, sillä Jorma   oli paras HCP-sarjassa (-5).  HCP-sarjassa toiseksi sijoittui Lakesiden Heimo Pöyry (-4). Saman tuloksen (-4) saivat myös Tammer Golfin Vesa Keinänen 3.sija pienemmällä tasoituksella ja Porvoon Antero Wallenius 4. sija.

Kaikki tulokset löytyvät SGS:n GolfBox-kilpailukalenterista.

Lämpimät kiitokset Tawast Golfille kaikin puolin onnistuneesta kilpailupäivästä.

Kauden viimeisessä M75 Tourin osakilpailussa ratkottiin tietysti myös viimeisiä paikkoja syyskuun alussa pelattaviin Reikäpelin SM-kilpailuihin. Niihin otetaan Order of Meritin 16 parasta neljässä eri sarjassa (M60, M65, M70 ja M75 Tourit). Itse kilpailut pelataan Hirvihaaran Golfissa Mäntsälässä. Rankingpisteillä on merkitystä myös valittaessa ensi keväänä joukkuetta M75 sarjan EM-kisoihin Norjassa.