M75-kisassa pelattiin EM-kisapaikoista

Startteri Ville Lähde lähettää Mäntykorven, Alatalon ja Hälisen kentälle.

Kauden ensimmäinen kilpailu Harjattulan G&CC:lla oli osalle pelaajista tärkeä, sillä jaossa oli 4 paikkaa heinäkuun alussa Puolassa pelattaviin EM-kisoihin. Viime vuoden Order of Meritin kärkipelaajat lähtivät siten kierrokselle hakemaan hyvää peliä ja taistelu kärkipaikasta oli tiukka. Kolme ensimmäistä sijaa jaettiin tasatuloksella 78.

SCR-sarjan voittajaksi nousi kuitenkin Yyteri Golfin Jouko Järvi (39+39), joka voitti toiseksi tulleen Messilä Golfin Erkki Kortelaisen (39+39) viimeisen reiän birdiellä. Kolmanneksi sijoittui takaysin yhden lyönnin huonommalla tuloksella pelannut Kari Liikanen (38+40) ja neljänneksi tuloksella 80 Markku Utti, Messilä Golf.

HCP-sarjan voiton vei kokenut kilpailija Hannu Narvi, Lakeside Golf Vammalasta nettotuloksella 67, toisena Eino Kiiskinen, netto 69, Golf Pirkkalasta. Jaettu kolmas sija meni scr-sarjan palkituille Järvelle ja Liikaselle, netto 72.

EM-kisapaikkoja jaettaessa päähuomio oli edellisen vuoden OOM-sijoituksessa lisättynä Harjattulan kilpailun OOM-pisteet 1,3 kertaisena. Puolaan lähtevät SCR-sarjassa mainiosti pelanneet Erkki Kortelainen, Kari Liikanen ja Markku Utti sekä HCP-sarjan puolella menestynyt Ilmo Heinonen Yyteri Golfista.