M75 Tour siirtyi itäiselle Uusimaalle

M75 Virvik

M75 Tourin kilpailukausi jatkui Porvoon Virvik Golfissa kauniissa alkukesän säässä 88 pelaajan voimin. Alkukevään vaikeuksista huolimatta kenttä oli saatu varsin pelattavaan kuntoon.

Tämä näkyi myös HCP-kilpailun tulostasossa, sillä 16 pelaajaa onnistui pelaamaan kierroksensa pariin tai alle. 

SCR-sarjan voiton vei Tarinagolfiin Kari Liikanen tuloksella 78. Karin alkupeli antoi odottaa hiukan parempaakin tulosta, sillä 8 ensimmäistä reikää peli sujui parin tahdissa. Sen jälkeen peli oli hiukan vaihtelevampaa, mutta pari birkkua takaysillä piristi ja toi kilpailun voiton.

Vain yhden lyönnin suuremmalla lyöntimäärällä kilpailun kakkoseksi pelasi Messilä Golfin Erkki Kortelainen perässään saman seuran Markku Utti tuloksella 81. Timo Haapala oli neljäs samalla tuloksella Markun kanssa. 

Tarina Golfin Kari Liikanen oli iskussa myös HCP-sarjassa, jonka voitto tuli hyvällä tuloksella -4 (68) ja samaan tulokseen pelasi Uudenkaupungin Golfklubin Raimo Virtanen. Alpo Manninen Hirvihaara Golfista oli 3. tuloksella -3 ja Teuvo Salento Hartola Golfista 4. tuloksella -2. 

Kaikki tulokset SGS:n GolfBoxissa.

Kahden pelatun osakilpailun jälkeen M75 SCR-sarjan rangin-kärki alkaa hahmottua. Ykkösenä on Kultarannassa voiton ottanut Markku Utti, toisena tasaisesti pelannut Timo Haapala, Kari Liikanen ja Erkki Kortelainen. 

HCP-sarjan kärjessä on nytkin hyvin pelannut Raimo Virtanen ja Alpo Manninen, kirittäjinään Raimo Ahtiainen, Tero Talkamo ja Teuvo Salento. 

8.6.2023

Kari Sairo
M75 tourvastaava