M70 Tourin lyöntipelin Suomen mestaruudet ratkottiin 5-6.7. Pickala Golfissa

Pickalan voittajajoukkueet

Seitsenkymppisten miesten kaksipäiväiset suomenmestaruuskilpailut vietiin läpi hienoissa olosuhteissa Pickala Golfin Forest-kentällä.

Toinen ratkaisujen pelipäivä 6.7.

M70 Suomen mestaruuskilpailut jatkuivat 6.7. sään puolesta suotuisissa merkeissä, kun ennustetut sateet jäivät Suomenlahdelle. Puuskittainen tuulikaan ei pahemmin näyttänyt häirinneen pelaajia ja auringonpaistetta riitti koko päivälle. Pickalan Forest-kenttä oli saatu viritettyä hyvään kuntoon vaikeasta keväästä huolimatta ja pelaajat kiittelivät kenttä- henkilöstöä hienosta työstä.

Toisena pelipäivänä kilpailu Suomen mestaruudesta tiukkeni loppua kohden. Kotiseuran Ari Vauhkonen oli hankkinut jo edellisenä päivänä turvallisen neljä lyönnin johdon ja onnistui säilyttämään ensimmäisen sijan myös toisella kierroksella, lopullinen tulos 154. Kartanogolfin Alpo Pakarinen otti kovan loppukirin ja nousi jo kolmen lyönnin päähän Vauhkosesta, ennen kuin reiät loppuivat kesken.  Pakarisen tulos oli 157.Tasaisesti pelannut Pickalan Risto Hotti ylsi kolmannelle sijalle 159 lyönnillä.

Joukkuemestaruudesta oli kilpailemassa 12 joukkuetta 10 eri seurasta. Mestaruuden vei Pickala 1 30 lyönnin erolla (486 lyöntiä) ennen toiseksi tullutta Messilä Golfin joukkuetta (518 lyöntiä). Pronssille sijoittui  Aura Golfin joukkue vain 2 lyönnin erolla edelliseen (520 lyöntiä).

Kiitokset Pickala Golfille jälleen kerran erinomaisesti toteutetuista järjestelyistä.

7.7.2022
Kristian Toivio
Tour-vastaava

Ensimmäinen päivä 5.7.

Seitsenkymppisten miesten kaksipäiväiset suomenmestaruuskilpailut alkoivat tänään 5.7 Pickala Golfin Forest-kentällä.Mukaan oli ilmoittautunut yhteensä yli 100 pelaajaa. Lisäksi joukkuemestaruudesta pelaa tusinan verran eri seurojen kolmemiehisiä joukkueita.

Kilpailu päästiin aloittamaan, kun ensimmäisinä kentälle lähtivät Lakesiden Alpo Mäntykorpi ja Espoon Olavi Hietikko. Päivä kului pääosin aurinkoisissa merkeissä, joskin pari sadekuuroa yllätti pelaajat.

Ensimmäisen päivän jälkeen johdossa on Ari ”Pappa” Vauhkonen Pickalasta tuloksella +2 yli parin ja 4 lyönnin erolla Alpo Mäntykorpeen (+6). Markku Utti Messilästä, Alpo Pakarinen Joroisilta ja Pickalan Risto Hotti ovat 1 lyönnin (+7) päässä Alposta. Heidän jäljessään on 4 pelaajaa tuloksella +10.

Huomenna on siis odotettavissa tiukka kilpailu Suomen mestaruudesta.

5.7.2022

Kristian Toivio
Tour-vastaava