M65 tourin toisessa osakilpailussa Hartolassa hyviä tuloksia

Hartola Golf

M65 tourin toinen osakilpailu pidettiin Hartolan golfkentällä mukavassa kesäkelissä. Kilpailussa oli mukana oli 125 pelaajaa.

Kenttä oli mainiossa alkukesäkunnossa ja griinit hyvää tasoa myös nopeudeltaan. Lounas sai runsaasti kehuja ja palvelu pelasi hyvin. Tuomarit ja caddiemasterit varmistivat että kierrosajat pysyivät normaaleina.

Aamun lähtöjen parhaat tulokset tekivät Seppo Pakola 78 sekä Pekka Lindeman ja Lakesiden voittaja Veijo Suomela 79 lyöntiä. Lähempänä puolta päivää lähtenyt  Espoon Ringsiden  Jouko Latvakangas pääsi tulokseen 77, jolla sai lopuksi sijan kolme, kun loppupään lähtijät Messilän Erkki Soppela  ja Jyväs-Golfin Risto Rautio  löivät tiskiin voittotuloksen 75 lyöntiä. HCP-sarjan voitti Vierumäen Jarmo Hokkanen tuloksella 70, seuraavana Aulangon Timo Korhonen 71  ja  kolmantena par -tuloksella scr-kilpailun voittajakolmikko.

Kaikki tulokset löytyvät GolfBox-kilpailukalenterista.

M65 tour juhlistaa seuraavaksi Oulun Golfin 60-vuotisjuhlia SM-kisoilla 24-25.7. Vaara-kentällä pidettävän kilpailun ilmoittautuminen alkaa 3.7. ja päättyy 17.7.2024. Tervetuloa!