M50 Haastajatour pyörähti käyntiin Hämeenlinnassa 21.5.2023

Tawast Golf

M50 haastajatourin ensimmäinen osakilpailu pidettiin Hämeenlinnassa Tawastin golfkentällä mainiossa säässä.  Mukaan oli saatu mahtumaan jälleen yli 130 pelaajaa.

Ystävällinen ja toimiva palvelu ja hyvä lounas saivat pelaajilta kiitosta. 

Kentänhoito oli tehnyt parhaansa, mutta kenttää ei vielä oltu saatu kesäkuntoon ja siten tulostaso jäi normaalia heikommaksi. Kärkitrio teki tuloksen 78 lyöntiä, josta voittajaksi selviytyi Hannu Salmi Paltamosta parhaalla lopetuksella. Seuraavina olivat Juha Harilo Tawast golf ja Jari Piiparinen Tuusula golf. Tulokseen 79 selvisi 5 pelaajaa: Jukka Salo  Vuosaari Golf, Mikko Kumpulainen Helsingin Golfklubi, Jyri Lehtinen Golf Talma, Jari Rinne Rauma Golf ja Jukka Stenberg Keimola golf.  

Kaikki tulokset löytyvät SGS:n GolfBox-kilpailukalenterista.

Haastajatour jatkuu seuraavaksi Kytäjä Golfissa, jossa pelataan tiistaina 10.-11.06 toinen osakilpailu. Ilmoittautuminen sinne päättyy 02.06.

Kilpailu on poikkeuksellinen sikäli, että se on 2-päiväinen ja yhteistapahtuma miesten ja naisten FST-tourien kanssa. Haastajatourin osalta kilpailuun mahtuu 90 pelaajaa, ja siinä pelataan Kytäjän molemmat kentät. Toisena päivänä pelataan käännetyssä paremmuusjärjestyksessä. Ensimmäisen osakilpailun 10 parasta saa automaattisesti osallistumisoikeuden kilpailuun.

Tervetuloa!

Aki Kurronen
Tour-vastaava