Koski Golfin seniorit hallitsivat Kaakon Aluetourilla kotikentällään

Aluetour 1. Koski Golf

Suomen Golfseniorien Kaakon alueen Aluetourin kesän ensimmäinen kisa käytiin Koski Golfin kentällä 18. kesäkuuta. Hieman pilvinen sää ja hyväkuntoinen kenttä siivittivät Koski Golfin pelaajat hyviin tuloksiin.

Koski Golfin Katja Laine voitti N50 sarjan ja Airi Snell voitti N65 sarjan. Sarjassa N50 toinen oli Taina Tauriainen Holiday Club golfista ja Golf Porrassalmen Sari Kääriäinen oli kolmas. N50 sarjassa pelasi viisi naista ja sarjassa N65 pelasi 11 naista.

Miesten sarjassa M50 parhaaksi 21 miehen joukosta ykköseksi nousi Iitti Golfin Juha Kojo 69 lyöntiä slopella 7. Toiseksi sijoittui Jukka Suninen Viipuri Golfista 71 lyöntiä slopella 21. Kolmas oli Sami Häyrynen Koski Golf 72 lyöntiä slopella 13.

Vastaavasti taas M65 sarjan voitti Pekka Salovaara Koski Golfista 69 lyönnillä ja slopella 12. Kymen Golfin Heikki Lassila oli toinen 74 lyönnillä slopella 14. Kolmas tässä sarjassa oli Juha-Matti Mäntylä Koski Golfista.

Eniten senioreita keräsi M70 ja M75 sarjat. Pelaajia oli kummassakin sarjassa 25 miestä. Sarjassa M70 voiton vei Pekka Porho Koski golfista 72 lyönnillä slopella 12. Koski Golfin Matti Mäkelä tuli toiseksi.  Paras M75 sarjassa oli Pertti Honkala

Kaikki tulokset löytyvät SGS:n Golfbox kilpailukalenterista.

Osallistujia kisassa oli kaikkiaan 106 pelaajaa. Kilpailu kesti aamuyhdeksästä pitkälle iltaan. Koski Golf hoiti järjestelyt erittäin hyvin ja kaikki toimi moitteettomasti.