Kesän kolmatta 40-vuotiskesäpäivää vietettiin ihanassa nautittavassa viileähkössä säässä Kymen Golfissa Kotkassa

Kesäpäiväkisan tunnelmissa Kymen Golfissa

Kymen Golf isännöi 20.7.2021 isoa 78 senioripelaajan joukkoa kesän kolmansilla 40-vuotiskesäpäivillä. Päivän pelimuotona oli Revontulessa hauskaksi todettu neljän pelaajan texas scramble joukkuekisa.

Siinä kaikki avasivat ja avauksista valittiin joukkueelle paras pallo, jolla jatkettiin. Se, jonka pallo valittiin, jätti lyönnin väliin. Näin jatkettiin reikään asti. Joukkue palautti yhden tuloskortin, joka syötettiin tuloslaskentaan.

Aamulla innokkaimmat löytyivät heti kahdeksalta rangelta. Sieltä harjoittelivat myös Kari Kankaanranta Ruukki Golfista ja Jussi Viljanen Nokia River Golfista (kuva 2). Kesäpäiville oli lähdetty naisten houkuttelemina tänä vuonna ensimmäistä kertaa, jokaisena edellisenä vuonna ainakin kerran.

Hilkka Nerg ja Yrjö Tiura (kuva 3) olivat tulleet Lahdesta. Yrjö pelasi ja Hilkka oli mukana kävelemässä ja tuloskortin tarkistajana, sillä hän oli loukannut kätensä eikä malan heiluttaminen ollut nyt hyvä asia, mutta tapahtumaan hän halusi mukaan. Yrjön on jäsen sekä Lahden Golfissa, että Kymen Golfissa, joten hän olikin hyvä opas joukkueessaan.

Rainer Puustinen Nurmijärven Golf Klubilta (kuva 4) väylän 13 tiiauspaikalla takanaan maaginen ylitettävä vesi. Tarina kertoo, että jonain päivänä tuon veden voisi ylittää palloista tehdyllä sillalla. Veteen ei Rainerin pallo tällä kertaa kuitenkaan eksynyt vaan joukkue jatkoi sillä peliään.

Kymen Golf oli laittanut aamuksi mahtavat sämpylät kahvin kera ja lounaaksi saimme maukasta jauhelihakeittoa ja salaattia sekä leipää. Keittiö saikin runsaat kiitokset meiltä senioreilta.

Pelimuoto oli mukava ja rento yhteishenkeä nostava joukkuepeli. Voittajaksi selviytyi joukkue Heljä Säkkinen (puuttuu kuvasta), Ilkka Kakko, Arto Pekkarinen ja Jaakko Tukiainen (kuva 5) kovalla 62 tuloksella. Toiseksi tulivat Heikki Pokela, Eero O Susi, Vesa Pirttilä (puuttuu kuvasta) sekä Heikki Jäppinen (kuva 6) ja kolmannen palkinnon pokkasi joukkue Veijo Suomela, Jari Varis, Jukka Laurila ja Veli-Matti Kiiski (kuva 6).

Lähimmäs lippua ylsi Eero Määttänen (kuva 7) upealla 107 cm tuloksella. Tässä mainittakoon, että miehet pelasivat tiiltä 56, joten tämä par kolmonen ei ollut niitä helppoja sellaisia.

Kaikki tulokset löytyvät tästä linkistä.

Kiitos Kymen Golfin reippaille ja avuliaille cädäreille, toimitusjohtaja Tommi Nousiaiselle ja keittiön henkilökunnalle hienosta panoksesta kesäpäivämme onnistumisen eteen.

Santalahteen uudestaan, Santalahteen aina vaan…..
lauloi Juha Vainiokin aikoinaan!

20.7.2021
Helena Rajala