Kauden ensimmäinen Kesäpäivä kokosi seniorigolfarit Pohjolan Rivieralle

Kalajoki Golf

Kalajoki Golf kokosi koleana, mutta aurinkoisena aamuna innokkaan joukon golffareita hauskaan tapahtumaan merellisiin maisemiin. 

Kesäpäivään osallistui 84 golffaria kahdestatoista eri seurasta. Kenttä oli loistavassa kunnossa. Tuuli puhalsi puuskissa jopa 13 m/s ja se toi omat haasteensa pallojen lentoratoihin. Vaikka paikalliset parit toimivat hyvinä oppaina, pelikierros venähti osalla pelaajista jopa yli viiden tunnin. 

Pelimuoto oli pariscramble. Tulostaso oli jälleen kova. Kärkisijat ja useimmat erikoiskilpailut veivät paikalliset pelaajat, joten kotikenttäetua ei ole syytä väheksyä näissäkään karkeloissa. SGS:n Kesäpäivien tavoitteena on tutustuttaa eri seurojen seniorigolfareita toisiinsa. Arvotut parit tämän tyyppisissä kisailuissa antaisivat positiivista jännitettä ja yllätyksiä tulosluetteloon.  

Kilpailun voittivat Hilkka ja Asko Männistö selvästi tuloksella 65 lyöntiä. Toisen sijan nappasivat Esa Anttila ja Raimo Syrjälä 68 lyönnillä ja kolmannen sijan veivät samalla tuloksella, mutta suuremmalla pelitasoituksellaTerttu ja Sauli Lehtikangas.

Erikoiskilpailuista pisin draivi oli väylällä 8. Naisten sarjan voitti Terttu Lehtikangas ja miesten Kari Kalliokoski. Lähimmäs lippua tavoiteltiin väylällä 16. Naisista voiton vei tuloksella 1,65 m Helena Lappalainen ja miehistä Pekka Halonen tuloksella 1,15 m.

Kaikki tulokset löytyvät Kalajoki Golfin tulospalvelusta.

Kiitokset järjestävälle seuralle Kalajoki Golfille, missä toimitusjohtaja Keijo Mäenpää ja palvelupäällikkö Jaana Heikura hoitivat kaikki kilpailujärjestelyt mitä esimerkillisemmin. Suuret kiitokset myös ravintolalle, joka tarjosi meille aamukahvit herkullisen aamiaispiiraan kera sekä maistuvan paellalounaan kisan päätteeksi.

Seuraavat Kesäpäivät ovat Kytäjä Golfissa 9.7. North West -kentällä ja 10.7. South East -kentällä.

 

Helena Rajala
2.7.2024