Kaksi Aluetouria pelattu Hämeessä

AT Himos

Hämeessä ei ole oltu tänä kesänä hitaita, sillä alueella on ehditty kisata jo kaksi Aluetouria Pirkkalassa ja Himoksella..

Ensimmäinen kisa oli toukokuun loppupuolella Golf Pirkkalassa, jossa Golf Pirkkalan pelaajat pokkasivat viidessä sarjassa ykköspalkinnon, parhaista parhaimpana M75-sarjan Asser Rissanen -7 tuloksella. M70 sarjan voiton vei Tapio Tarvainen ja M65 sarjan Jari Tulokas. M50-sarjassa voittaja oli Matti Nieminen, KäkiGolfin historian ensimmäinen Aluetour-voittaja. Naisten N65 sarjan voittaja oli Tuula Kemppi ja N50 sarjan voiton vei Birgitta Hyväri, molemmat myös Golf Pirkkalasta.

Asser ja Matti jatkoivat voittokulkuaan myös toisessa osakilpailussa tiistaina 13.6. Himos Golfissa. M70 sarjan voittaja oli Jari Lehmusvaara Kanavagolfista ja M65 sarjan voittaja Matti Ohvo Golf Pirkkalasta  Kisan kovimmasta tuloksesta vastasi kuitenkin N65-sarjan voittaja Anitta Kärkkäinen tuloksella -6. N50 sarjan voiton vei Sari Lindgren.

Talvi oli kohdellut Himos Golfin kenttää kovakouraisesti, mutta se ei onneksi estänyt hyvien tulosten tekoa, sillä viidessä sarjassa voittajan tulos oli alle par’in. Rinne-ravintolan todella maukas ja monipuolinen lounas ilahdutti ja ehkä vähän lohduttikin kisaajia. Iso kiitos ja syvä kumarrus Himos Golf Oy:n toiminnanjohtaja Markus Lahtiselle, joka henkilökohtaisella panoksellaan varmisti täydelliset kisajärjestelyt.

Nyt Hämeessä pidetään reilu kuukauden harjoitustauko ja elokuun alussa mitellään Lahden Golfissa tiukasti finaalipaikoista.

Kaikki tulokset löytyvät SGS:n GolfBoxixsta:

1. Osakilpailu Pirkkala Golf

2. Osakilpailu Himos Golf

Terveisin

Airi Kärki
Aluekoordinaattori / Häme