Kahdeksankymppisten suomenmestaruus ratkaistiin Talissa 26.07.2021

Vasemmalta 5. Niilo Olonen HGK, 2. Kalevi Tellqvist, HGK, 1. Erkki Ripatti NRG, 4. Veikko Kirjonen

Kesäkuussa ukkosmyrskyn takia keskeytetty M80 SM LP pelattiin uudelleen 26.07.2021 Talin kentällä jälleen helteisissä olosuhteissa. Kilpailuun oli ilmoittautunut 75 pelaajaa eli 8 enemmän kuin alkuperäisessä kilpailussa.

Kilpailujärjestelyt sujuivat erinomaisesti totuttuun malliin.

Voiton vei tällä kertaa Nokian Erkki Ripatti hienolla tuloksella 79 lyöntiä. Hopeaa vei lyönnin jäljessä Helsingin Golfklubin oma pelaaja Kalevi Tellqvist tuloksella 80 ja pronssimitalille ylsi Pickalan Rainer Nyman tuloksella 81. Palkintosijoille nousivat lisäksi Aura Golfin Veikko Kirjonen (82), HGK:n Niilo Olonen (84, takaysi) sekä Pickalan Jaakko Eklund (84).

Myös parhaat HCP-sarjassa jaettiin palkintoja noudattaen SGS:n yhden palkinnon käytäntöä. Palkinnot saivat Pekka Hakala, HyG, Seppo Koponen, Tawast, Martti Karjalainen, Pickala ja Seinäjoen Jussi Paasimäki.

Kaikki tulokset SGS:n kilpailukalenterissa

SGS:n puheenjohtaja Heikki Hallaranta oli mukana palkintojenjaossa kerraten M80 SM-kilpailun alkuvuosia. Ensimmäinen kilpailu pelattiin kymmenen vuotta sitten Hämeenlinnassa Aulangon Hugo-kentällä ja osanottajia oli kolmisen kymmentä. Siitä kilpailuun osallistuminen on kasvanut tasaisesti ja kiinnostuksen odotetaan lisääntyvän myös jatkossa.

Ensi vuoden kilpailun ajankohtaan palataan myöhemmin, kun kilpailukalenterit valmistuvat. 
 

28.7.2021

Kristian Toivio
Tour Manager

Klikkaa kuvaa, niin se näkyy kokonaan.