Innokkaita aluekoordinaattoreita tarvitaan! Sinustako sellainen?

Aluekoordinaattorit 2020

SGS hakee aluekoordinaattoria Uudellemaalle ja Hämeeseen. Aluetourien järjestäminen on SGS:n kilpailutoiminnalle erittäin tärkeä, sillä aluetourien kilpailut ovat avoimia ja tarkoitettuja suurelle joukolle jäsenistöämme.

Aluetoureille osallistuu vuosittain runsaasti eri-ikäisiä seniorigolfareita. Tänä vuonna pelisuorituksia oli koko maassa yhteensä 2643, joista Uudellamaalla 638 ja Hämeessä 442. Pelaajien määrä on kasvanut vuoteen 2020 verrattuna 14%.

Aluekoordinaattorin tehtävänä on organisoida oman alueensa osakilpailut (3 kappaletta kaudessa) yhteistyössä järjestävien seurojen kanssa ja hallinnoida niitä SGS:n GolfBox-kilpailukalenterissa. Aluekoordinaattorilla on ilmainen osallistumisoikeus oman alueensa osakilpailuihin, samoin kuin kauden päätteeksi käytävään valtakunnalliseen aluetourin finaaliin.

Aluekoordinaattorin on oltava seniori-ikäinen sekä riittävän aloitteellinen, yhteistyökykyinen ja säntillinen, mutta häneltä ei vaadita mitään tiettyä erityiskoulutusta eikä golfin tasoitusrajaa. Innostusta ja intohimoa golfiin sen sijaan tarvitaan. Aluekoordinaattorit ovat SGS:n vastuullista ydinjoukkoa.

Lisätietoa aluetoureista löytyy Suomen Golfseniorien nettisivuilta kohdasta Kilpailut/ Aluetour. 

Aluetouria koskeviin kysymyksiin vastaa ja lisäselvitystä aluekoordinaattorin tehtävistä antaa nykyinen Uudenmaan aluekoordinaattori Jukka Paakki, jukka.paakki@cs.helsinki.fi, 0500 852368.

Tule mukaan SGS:n aktiiviseen kilpailutoimintaan!