Iitti Golf ja Radalla Resort

Iitti Golf

Iitti Golf tarjoaa yhteistyössä Radalla Resortin kanssa SGS:n jäsenille golf- ja majoitusedun. Tule ja ihastu Iittiin!

Tule ja ihastu Iittiin: tutustu Niskaportin upeaan golfkenttään, Radansuun retkeilypolkuun ja rentoudu Radalla Resortin miljöössä keskellä idyllisten maalais- ja järvimaisemien.
 
Pakettihinta sisältää kahden (2) vuorokauden majoituksen Radalla Resortissa sekä kaksi (2) pelikierrosta Iitti Golfissa. Hotellimajoitukseen sisältyy aamiaiset ja rantasaunan käyttö.
 
Hinta kahdelta henkilöltä 349 € /2hlö
Hinta yhdelle henkilölle (yhden hengen huoneessa) 267 € /hlö. 
Hinnat sisältävät alv.
 
Tarjous on voimassa 1.5.2024 - 30.9.2024
Varaustiedustelut: caddiemaster@iittigolf.com / 029 1700 757 (44snt/min+ppm)
Mainitsethan varatessasi varauskoodin GOLFSENIORIT2024
Huomioithan, että paikkoja on rajallisesti, katso Radalla Resortin varaustilanne: https://cloud.hotellinx.com/NetReservationsRadallaResort/
 
 
Iitti Golf Niskaportti
Iitintie 684 47400 Kausala
caddiemaster@iittigolf.com
0291700757
 
Radalla Resort
Uimarintie 1 47400 Kausala
 
Iitti Golfin upea, 18-reikäinen Niskaportin kenttä sijaitsee kauniissa maalaismiljöössä, Kirkko- ja Urajärven välisellä kannaksella. Kenttä sijaitsee Niskaportin tilan mailla, jolta löytyy historiaa aina 1600-luvulle saakka. Kentän on suunnitellut Lassi-Pekka Tilander, suunnittelun lähtökohtana oli tehdä mahdollisimman miellyttävä kenttä kaiken tasoisille pelaajille. Väylien nykyaikainen muotoilu tuo sopivaa haastetta peliin.
 
Radalla Resort on Iitin Urajärven rannalla, Radansuun kylässä, sijaitseva loma-, kokous- ja virkistyskohde. Radalla Resort tarjoaa mutkatonta majoitusta hotellissa, maittavaa aamiaista tukeutuen paikallisiin raaka-aineisiin, rentouttavia virkistyspalveluja sekä ikimuistoisia juhlia. Tunnelmallinen Ravintola Balladi tarjoaa mutkattomia makuja läheltä ja kaukaa, ruoassa panostetaan laadukkaisiin raaka-aineisiin ja paikallisuuteen.

Päivitetty 16.2.2024/am