Huima tulostaso Hämeen Aluetourin kolmannessa osakilpailussa Aulangolla

Aulangon Eversti klubirakennus

Hämeen Aluetourin 3. osakilpailu pelattiin tasalaatuisella ja hyväkuntoisella Aulanko Golfin Eversti -kentällä 1.8.2024.

Pelaajia oli yhteensä 131 ja tulostaso oli todella huima. Kaikissa voittopuheissa, mitkä olin kuulemassa, mainittiin mukavien pelikavereiden lisäksi kentän kunto. Iso kiitos Aulanko Golfille ja Vesa Toivoselle hyvistä kisajärjestelyistä sekä siitä, että seura lahjoitti myös palkintoja pelaajille. Kaikkien sarjojen kolme parasta palkittiin, vaikka palkintopotista ei olisi riittänyt palkintoa kaikille!

M75 -sarjan ykkössija meni -9 tuloksella Lakeside Golfin Hannu Narville ja kakkossija saman seuran Jorma Junttilalle tuloksella -4.  Kolmannesta sijasta sitten käytiinkin kovaa kisaa viiden pelaajan kesken. Pienimmällä tasoituksella, -3 tuloksella, kolmannen sijan otti Tawast Golfin Heikki Vehkaperä

M70 - sarjan voittoon tarvittiin myös huikea tulos. Ykkösenä tulosluettelossa komeilee tulos -8 ja sen pelasi Kanavagolf Vääksyn Jari Lehmusvaara. Kakkos- ja kolmossijaan tarvittiin-7 tulokset ja näistä tuloksista vastasivat Heikki Vuorinen Lahden golfista (2.) ja Pirkanmaan Golfia edustava Juhani Uotila (3.).

N65 -sarjan voiton, ylivoimaisella -7 tuloksella nappasi Nokia River Golfin Helena Hiilivirta. Alkukauden sokettinsa kanssa tuskaillut, tämän tarinan kirjoittanut ja Nokia River Golfia edustava Sirpa Heiskanen yllätti itsensä ja pelasi soketittoman kierroksen tullen toiseksi tuloksella -1. Kentälle tosin jäi muutama turha lyönti kuitenkin. Kolmanneksi tuli Sarfik Golfklubin Jaana Ukkola par-tuloksella.

Johanna Suoranta Aulangon Golfklubista nappasi N50 -sarjan ykkössijan -5 tuloksella. Toiseksi -1 tuloksella sijoittui Messilä Golfin Sari Lindgren ja kolmannelle sijalle itsensä tuloksella +1 pelasi Nokia River Golfin Elina Viinikka

Tarina toistaa itseään ja niin tuo tulosluettelokin. M65 -sarjan voitto ratkesi tuloksella -8 ja sen pelasi Pirkanmaan Golfin Pasi Kosonen. Toiseksi sijoittui -5 tuloksella Aulangon Golfklubin Ilkka Salonen ja kolmannelle sijalle -4 tuloksella tuli Lakeside Golfin Hannu Ronkainen

M50 -sarjan voiton nappasi Tawast Golfin Juha Selin tuloksella -5. Toiseksi samalla -5 tuloksella, mutta isommalla tasoituksella toiseksi sijoittui Hartolan Golfklubin Jarkko Hietanen. Marko Salo Pirkanmaan Golfista pelasi tuloksen -3 ja sijoittui kolmanneksi.

Kaikki tulokset löytyvät sivulta Golfbox-kilpailukalenteri | Suomen Golfseniorit

Order of Merit -tulokset on myös päivitetty. Käythän katsomassa, josko finaalikutsu Annilaan odottaa sinua.