Ari ”Pappa” Vauhkoselle kultaa M65 SM-kisoissa Lohjalla St.Laurence Golfissa

SM mitalistit

Sääolosuhteet ja kenttä eivät voisi juuri paremmat olla, mitkä olivat M65 SM-kisoissa Lohjalla. Kenttä oli viritetty sopivan vaikeaksi, mutta viritykset vaihtelivat sopivasti eri päivinä. 

Pickala Golfin Ari Vauhkonen oli jälleen pitelemätön ja voitti tuloksella +1. Kolme lyöntiä hänelle hävisi Jyväs-Golfin Risto Rautio, joka näin sai luovuttaa viimevuotisen voittopokaalin jälleen ”Papalle”. Pokaali tosin on vielä teillä tietymättömillä, mutta eiköhän se jostain kaapista löydy. Kolmannen sijan vei tuloksella +6 Mikkelin Golfin Seppo Hujanen. Neljänneksi tullut Karelia Golfin Teuvo Kosunen (+9) päihitti viidettä sijaa jakavat Golf Porrassalmen Harri Marjalan ja Kari Sairon kahdella lyönnillä. Vastaavasti seitsemättä sijaa jakoivat tuloksella +12 Espoo Ringside Golfin Hannu Jalonen ja Golf Talman Arto Salmela.

Joukkuekilpailun SM-kultaa voitti ehkä hieman yllättäen Golf Porrassalmi (+56) joukkueella Harri Marjala, Matti Manninen ja Jorma Koljonen. Hopeaa saalisti Lakeside Golf Vammala joukkueella Pekka Lindeman, Alpo Mäntykorpi ja Urpo Tapiola (+58). Kolmannen sijan nappasi Nokia River Golf (+60) joukkueella Juha Soutolahti, Hannu Rusanen ja Jyrki Hiilivirta (+60) Espoo Ringside Golfin nenän edestä paremman jälkimmäisen päivän tuloksen perusteella.

Henkilökohtaisessa HCP-sarjassa jaettiin vain pisteitä ja siellä suurimmat pisteet rohmusivat Master Golfin Ari Ahti tuloksella -6, Aura Golfin Jarmo Rytkölä (-5) ja Keimola Golfin Pentti Liljeqvist (-5).

Kaikki tulokset SGS:n GolfBoxista.

SGS ja varmasti myös pelaajat haluavat kiittää St.Laurence Golfia hienosti hoidetuista järjestelyistä ja hyvin tähän tapahtumaan sopivaksi viritetystä kentästä, jonka kenttähenkilökunta oli saanut erinomaiseen kuntoon.

M65 Tour jatkuu 4.8. Hyvinkäällä HyviGolfin kentällä. Tervetuloa!

Jouko Latvakangas
Tour Manager