Tapahtumat

KarG seniorit – ryhtiä senioritoimikunnan työskentelyyn ja senioritoimintaan
Totesimme reilut pari vuotta sitten, että senioritoimikunnan työskentely voisi olla mukavan ja leppoisan ohella myös selkeästi tavoitteellista. Siispä mitä pitäisi muuttaa? Istuimme alas, puimme ideariiheä, analysoimme omaa toimintaamme ja toimintaympäristöä ja varsin nopeasti lamppu syttyikin; me tarvitsemme oman, toimikuntakohtaisen strategian ja sille toimeenpanosuunnitelman! Nyt olemme toimineet kaksi kautta strategiassa määrittelemiemme painoalojen ohjaamina ja mielestämme se on tuonut tavoittelemaamme selkeyttä ja ryhtiä koko toimintaan.

Strategian mukaiset toiminnan painopisteet ovat 1) suoraan jäseniin kohdistuva toiminta, 2) senioritoiminta osana KarG yhteisöä ja 3) KarG:n senioritoiminta osana suomalaista golfkenttää. Erityisesti kolmannen kohdan tarkastelu on johtanut tiivistyneempään yhteistyöhön SGS:n kanssa. Tämä ilmenee mm. kasvaneina osallistujamäärinä Aluetourin kisoihin, osallistumisena Kesäpäiville, yhteiskuljetuksina näihin tapahtumiin ja lisääntyneenä tiedottamisena jäsenistölle SGS:n tarjoamista osallistumismahdollisuuksista ja eduista. Olemme myös ylpeitä siitä, että osaltamme vaikutimme SGS:n pelioikeuksien käyttöönottoon kentällämme viime vuonna.   

Joensuu 29.10.2018
Leena Westman,puheenjohtaja
Karelia Golf ry / senioritoimikunta
leena.westman@gmail.com

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Suvisessio
Peuramaalla sennuilla on ollut tapana viettää ns. Suvisessiota kesä-heinäkuun vaihteessa.
Sessio on yleensä ollut 3- vaiheinen. Par 3 kentällä on haettu voittaja tasoituksellisessa lyöntipelissä. Tasoitukset ovat olleet ns. Mulligan lyöntejä, joita on annettu pelaajille händäriä myötäillen 0 – 4 kappaletta ja niitä on voinut käyttää kierroksella milloin vain.
Chippikisassa ei jekkuja ole harrastettu, kolmella pallolla peliin ja lähin niistä on kisassa mukana.
Puttikisa on käyty ns. ”heikoin lenkki”  eli shoot out periaatteella. Neljän pelaajan ryhmä puttaa samaan kuppiin ja kauimmaksi jäänyt putoaa pelistä pois ja kolme jatkaa seuraavalle kupille. Ryhmien voittajat kisaavat finaalikierroksen samalla kaavalla,
Yhteisruokailun jälkeen on palkintojen jako ja jo muutaman vuoden ajan on palkinnot olleet tuoreita, samana päivänä torilta noudettuja uusia perunoita, mansikoita ja herneitä.
Matti Santanen, PGH
.......................................................................