Syksyn sanaristikko on ratkottu ja voittaja arvottu

Hill Siden sananiekat Anne ja Jukka Paakki
Hill Siden sananiekat Anne ja Jukka Paakki
  • Hill Siden sananiekat Anne ja Jukka Paakki
  • Helena Rajala laatii ristikoiden lisäksi ohjelmaa myös Kytäjän senioreille

Vuosi sitten Seniorigolfari-lehti laajensi reviiriään ja julkaisi ensimmäisen Helena Rajalan (Kytäjä Golf ry:n senioripuheenjohtaja) laatiman sanaristikon. Ristikko sai sangen suopean vastaanoton ja tämän syksyn lehdessä oli jo kolmas hänen laatimansa haaste sananiekka-golfareille. Joulukuinen SGS:n uutispostikin linkitti ristikon sivulleen. Seniorigolfari-lehden lukijoiden suosikkiaiheista ei ole tilastoa, mutta Uutispostin sanaristikkoon johtavaa linkkiä käytiin avaamassa 370 kertaa, joten mielenkiintoa sanatehtäviä kohtaan golfareiden keskuudesta löytyy.
Joulukiireistä huolimatta vaativaan ristikkoon tuli runsaasti oikein täytettyjä vastauksia. Avautuu tästä.
Asianosaisten luvalla julkaisemme Helenan ja Annen käymää kirjeenvaihtoa:

- Kiitos kaikille ristikkovastauksen lähettäneille. Ristikon oikein täyttäneiden kesken on arvottu SGS:n pikeepaita ja sen voitti Anne Paakki Hill Side Golfista. Onnittelut!
Kiitän myös teidän useiden tarkkaavaisuudesta. Sana kognitio kirjoitetaan g:llä, kirjoitusasu k:lla suotaneen savolaiselle amatöörilaatijalle anteeksi.
Helena

- Kiitos Helena. Kyllä meitä nyt naurattaa, nimittäin kun Jukan kanssa ristikkoa ratkoimme, totesi Jukka, että lähetetään ratkaisu sitten minun nimelläni, koska minulla on aina parempi tuuri - teinhän holarinkin ennen kuin Jukka, joulupuuron manteli osuu usein minun lautaselleni, ja niin edelleen. Siispä lämpimät kiitokset ristikkokisan arpojalle :)
Anne