SGS:n kesäpäiväkiertue lähtee liikkeelle Loimijoki Golfista

Loimijoki Golf on kauden ensimmäisen kesätapahtuman kohde 4. heinäkuuta.
Loimijoki Golf on kauden ensimmäisen kesätapahtuman kohde 4. heinäkuuta.
  • Loimijoki Golf on kauden ensimmäisen kesätapahtuman kohde 4. heinäkuuta.
  • Hill Side Golfissa seniorien kesäpäivää vietetään 12. heinäkuuta.
  • Joroisten Kartanogolf kokoaa seniorit savolaismaisemiin 19. heinäkuuta.
  • Kesäpäiväkiertue päättyy 31. heinäkuuta 80-vuotisjuhlaa viettävän Viipurin Golfin Etelä-Saimaan kentälle.

Suomen Golfseniorit järjestää tänäkin vuonna yhteistyössä seurojen kanssa neljät kesäpäivät eri puolilla maata. Kauden tapahtumakiertue käynnistyy 4. heinäkuuta Ypäjällä idyllisessä Loimijoki Golfissa, jonne voi ilmoittautua sähköpostitse maanantaista 4. kesäkuuta alkaen.

Loimijoen jälkeen seuraavat kesäpäivät pidetään 12. heinäkuuta Vihdissä Hill Side Golfissa ja 19. heinäkuuta savolaistunnelmissa Joroisten Kartanogolfissa. Tämän kauden kesäpäiväkiertue päättyy 31. heinäkuuta Lappeenrantaan, missä golfseniorit ottaa vastaan 80-vuotisjuhlaa tänä vuonna viettävä Viipurin Golf.

Kesäpäivien ohjelmaan sisältyy pelikierros joko kilpaillen tai vain muuten seurasta nauttien. Mikäli kilpaileminen ei kiinnosta, siitä kannattaa kertoa ilmoittautumisen yhteydessä.  Kilpailujen pelimuoto vaihtuu viettopaikan mukaan siten, että Loimijoella ja Viipurin Golfissa käydään henkilökohtainen pb-kisa naisten ja miesten sarjoissa, kun taas Hill Sidessa ja Kartanogolfissa pelataan pariscramblea.

Kesäpäiväperinteiden mukaan osanottajille on pelikierroksen jälkeen tarjolla keittolounas. Leppoisa kesäinen yhdessäolo huipentuu palkintojenjakoon, jossa myös onnettarella on arvontoina oma osuutensa.

Ilmoittautumistiedot löytyvät alta avautuvasta kesäpäivien yhteiskutsusta. Tiedot tarkentuvat kesäkuun aikana julkaistavissa seurakohtaisissa kutsuissa.