M60, M65, M70 ja M75 reikäpelimestaruuskisoille SM-arvo!

Vuoden 2018 SGS:n rp-mestaruuden M60 -sarjan mitalistit; Pekka Lindeman LGV, Jouni Nykänen KG ja Peter Kaske KGC.
Vuoden 2018 SGS:n rp-mestaruuden M60 -sarjan mitalistit; Pekka Lindeman LGV, Jouni Nykänen KG ja Peter Kaske KGC.

Suomen Golfliitto on myöntänyt SM-arvon yllä mainittujen sarjojen reikäpelimestaruuskisoille hallituksen tammikuun kokouksessa SGS:n anomuksen perusteella. Olemme useamman vuoden ajan pelanneet SGS:n mestaruuksista ja pelaajien viesti on ollut, että kisoilla tulisi olla SM-status.
Kilpailut pelataan ensi elokuun lopulla Hirvihaaran golfkentällä. Kunkin sarjan osalta pelit ottavat aikaa 2 päivää. Kilpailuun karsitaan kesän tourien scr-sarjan perusteella niin, että 16 parasta ilmoittautujaa pääsee mukaan. Ne pelataan nk. lohkopeleinä, jossa kaikki pelaavat vähintään 3 yhdeksän reiän ottelua ensimmäisenä päivänä. Kahdeksan parasta jatkaa toiselle päivälle, jossa he myös pelaavat kolme ottelua. Näin on selvitetty sijat 1-16. Osanottomaksu on päiväkohtainen 50€, joka sisältää eväspaketin. Tulemme käyttämään pelikenttänä Hirvihaaran kentän takaysiä. Kilpailumaksu sisältää harjoituskierrosmaksun.
Uutena sarjana tulee myös mukaan N65. He pelaavat SGS:n mestaruudesta, koska on kysymyksessä ensimmäinen kerta ja nähdään, miten innostusta riittää.
Liitteessä on kerrottu, miten reikäpelit etenevät!
Lahdessa 7.2.2019
Kari Hiukka