Holari- ja eaglejuhlaa SGS:n seuramatkoilla

Anna-Kaisalle sopii hyvin par 5 -väylät
Anna-Kaisalle sopii hyvin par 5 -väylät
  • Anna-Kaisalle sopii hyvin par 5 -väylät
  • Holaristi Tuulan on helppo hymyillä
  • Seniorimatkat sopivat Eskolle hyvin, taas tuli holari.
Seniorimatkoja yhdistää mukavan matkaseuran lisäksi menestyksekäs pelinkulku

Hyvä esimerkki siitä on Esko Solaranta Vääksyn Kanava Golfista, joka teki elämänsä toisen Hole-in-Onen SGS:n matkalla, nyt Espanjan auringon alla. Se ensimmäinenkin holari syntyi myös seniorimatkalla Turkin Belekissä viime syksynä. Uusin ikimuistoinen osuma syntyi Valle del Esten kentän väylällä 14. Kivikkoiseen rinteeseen rakennettu kolmonen on lyhyehkö, 85 m, mutta ylämäkeen pelattavana sen mitta venyy käytännössä toistasataa metriseksi. Pitcheriä pidempää mailaa Esko ei siihen tarvinnut, ja se olikin sopiva valinta, sillä paremmin ei olisi voinut lyönti onnistua. Pari kertaa viheriöllä pompattuaan pallon kulku päättyi suoraan kupin pohjalle.

Tuskin oli kuohuviini kulunut Eskon lasista, kun Belekista kajahtaa uusia hurjia uutisia, Tuula Paananen, myös Kanava Golfista, onnistui hänkin ja upotti holarin Gloria Old -kentän 2. väylällä ja Aimo Peltonen, EGS, teki saman tempun samalla kentällä väylällä 14. Kummatkin ovat vesiesteisiä pitkähköja väyliä.
Eikä siinä vielä kaikki.
Etelä-Pohjanmaan Golfia edustava Anna-Kaisa Koitto pelasi Gloria Verden New-kentän väylällä 9 eaglen.
Vesi on silläkin väylällä aktiivisessa pallon sieppausroolissa.

Toimitus ja lukijakunta liittyvät onnittelijoiden joukkoon.

Onkohan kukaan pitänyt tilastoa siitä, kuinka monta holaria senioreiden golfmatkoilla on tehty, mutta äkkiseltään tuntuu, että niitä on tullut enemmän kuin tilastollisesti olisi kuulunut. Holarihaltijat taitavat olla mukana SGS:n matkoilla vai olisiko syynä hyviin saavutuksiin kannustava matkaseura?

22.3. 2019 ms