Pohjanmaan Aluetour päätökseen Lappajärvellä Järviseudun Golfseuran järjestämänä

Pohjanmaan kolmas ja samalla kauden viimeinen Aluetour pelattiin 3.8 Järviseudun Golfseuran isännöimänä Lappajärvellä.

Kentän erikoisuutena mainittakoon siirtyminen ensimmäiselle tee paikalle lossilla ja samoin ysireiän jälkeen matka jatkuu lossilla väylälle 10. Kilpailun osanottajamäärä jäi edellisten kilpailujen määrästä, olisiko poisjäänet he, joilla ei ollut enää mahdollisuutta päästä loppukilpailuun.

Lappajärvellä oli satanut useampana päivänä, joten kenttä oli vielä kilpailua edeltävänä päivänä varsin märkä. Kuitenkin tuulinen sää kuivasi kentän ihan siedettävään pelikuntoon ja kun sää oli kuiva ja tuulinen, kisapäivänäkin kuivui kenttä vielä kilpailun aikanakin. Kenttä oli muutoin kyllä hyvässä kunnossa.

Suurimmat sarjat olivat M50 ja M70, joissa molemmissa oli 19 pelaajaa. N50 sarjaan oli uskaltautunut vain neljä pelaajaa. Tälläkin kertaa käytettiin paperisen kortin lisäksi sähköistä tuloskorttia.

Kilpailu pelattiin yhteislähtönä ja kaksi ryhmää lähti ainoastaan yhdeltä teeltä ja peli sujui varsin vähäisillä odotuksilla.

Parhaimman tasoituksellisen tuloksen pelasi sarjassa M70 Raj Bharat JPG -7 ja paras SCR tuloksen teki Mika Männikkö JSG 81.

Kaikki tämän kilpailun tulokset löytyvät SGS:n GolfBoxista.

Kiitokset Järviseudun Golfseuralle, joka hoiti järjestelyt Keijo Keskisen johdolla tyylikkäästi.

Aluetour finaali järjestetään Nokia River Golfissa 2.9 kutsukilpailuna, jonne pääsevät alueiden parhaat.

Kuvassa M65 sarjan voittaja Veli-Heikki Harjula VaG, M50 voittaja Janne Lapinkorpi JSG ja M50 kolmas Mika Männikkö JSG.