Kerigolfin seniorit hallitsivat oman kenttänsä Kaakkois-Suomen Aluetourin viimeisessä osakilpailussa

Kerigolf

Suomen Golfseniorien Aluetourin kesän kolmas kilpailu käytiin Kerigolfin hyväkuntoisella kentällä 8.8.2023.

Kerigolfin henkilökunta Soili Pelkosen johdolla hoiti kilpailujärjestelyt todella loistavasti. Pelaajien iloksi usealla väylällä oli foregaddiet auttamassa pallon paikantamisessa. Sää oli uhkana kilpailun toteuttamiselle, sillä oli luvattu kovaa myrskyä. Säätila onneksi suosi kilpailua ja myrskystä oli jäljellä ainoastaan kova tuuli ja kilpailun lopussa yksi rankka kymmenen minuutin sadekuuro.

Kerigolfin hyväkuntoinen kenttä siivitti pelaajat hyviin tuloksiin. Kerigolf otti M50 sarjassa voiton. Voittaja oli Jaakko Lajunen 77 lyönnillä slopella 11. Toinen oli Golf Porrassalmen Mikko Kosonen 84 lyönnillä slopella 13 ja kolmanneksi pelasi Golf Porrassalmen Tapio Pyrhönen tuloksella 86 ja slopella 10.

Eniten senioreita keräsi M65 sarja ja 13 miehen joukosta ykköseksi nousi Rantasalmen Golfin Heikki Mehtonen 82 lyönnillä slopella 13. Toiseksi sijoittui GolfPorrassalmen Matti Valkonen 83 lyönnillä slopella 13. Kerigolfin Ilkka Peltopuro sijoittui kolmanneksi 85 lyönnillä slopella 14.

M70 sarjan voitti Esa Juuti Kerigolfista 82 lyönnillä slopella 12. Vastaavasti M75 sarjassa voiton otti Viipuri Golfin Antti Reponen 83 lyönnillä slopella 24.  M70 sarjassa ja M75 oli pelaajia 7 seitsämän.

Naisten sarjojen osallistuja määrä oli heikko. Sarjassa N50 oli osallistujia vain kaksi ja voittoon pelasi Kerigolfin Mari Virkki 94 lyönnillä slopella 14. Vastaavasti N65 sarjassa oli osallistujia vain kolme pelaajaa ja voitto meni Kerigolfin Eira Pekkiselle 98 lyönnillä ja slopella 23.

Kaikki tulokset löytyvät SGS:n GolfBoxista.

Osallistujia Kaakkois-Suomen Aluetourin kolmannessa kilpailussa Kerigolfissa oli kaikkiaan 39. Näin on Kaakkois-Suomen Aluetourin kilpailut saatu pelattua. Aluetourin finaali pelataan la 02.09.2023 Nokia River Golfin kentällä.